![]()
Teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit ettiği Nizip'li askerimiz Müslüm FIRAT'a ALLAH'tan
rahmet diliyoruz. Cenazesi Salı günü öğlen namazından sonra şehitliğe defnedildi.
Yazdırılabilir Görünüm
allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun....kahrolsun pkk...
ALLAH (c.c) RAHMET ETSİN. AİLESİNE SABIR VERSİN.
Başımız Sağolsun.::mad:
aLLah rahmet eyLesin...RUHU ŞAD OLSUN...
Allah Rahmet eylesin...
Ruhun şad olsun yiğidim
allah rahmet eylesin
Ruhun şad oLsun aziz Şehidim...
Allah Rahmet eylesin. Ruhu şad olsun.
admin orhan abimden aldığım bilğiye göre hatice kübra camiisin kılınacak oradan şehitlikte yapılacak törenle defnedilecekmiş şehidimizin ruhu şad olsun allah ailesine sabır ihsan eylesin
Allah bu milletin yüreğini yakanların yüreğini yaksın. Şehidimizin mekanı cennet olsun ruhu şad olsun. Ailesine mevlam sabırlar versin.
terör Örgütü PKK Mensuplarının Şırnak-cizre Karayolu'na Döşediği Patlayıcının İnfilak Etmesi Sonucu Şehit Olan Müslüm Fırat'ın Gaziantep'in Nizip İlçesindeki Evinde Yas Var.
Devami...
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlarına sabır versin.
allah rahmet eylesin bende haberi kayseride aldım çok üzüldüm başimiz sagolsun
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun. Geride kalanlara allah sabır versin
Terör Örgütü PKK Üyelerinin Şırnak-cizre Karayoluna Döşediği Patlayıcının İnfilak Etmesi Sonucu Şehit Düşen Jandarma Kıdemli Astsubay Çavuş Müslüm Fırat İçin Tören Düzenlendi.
Devami...
Şırnak'taki Mayınlı Saldırıda Şehit Düşen Astsubay Üstçavuş Müslüm Fırat'ın Gaziantep'in Nizip İlçesindeki Evinde Yas Var.
Devami...
Allah rahmet eylesin.
silahların en haini insanların en hainlerinin eline geçmiş! Mekanın cennet olsun yiğit şehidim. korkak hainler cesaret edipde karşına çıkamadılar! Kalleşce kahpece pusu kurup saldırdılar. Sen rahat uyu şehidim hainler gerektiği cezayı elbet bulacaklardır. tüm nizip halkını başı sagolsun
Allah rahmet eylesin Şehidimize...
Hepimizin başı sagolsun. Şehidimizin mekanı cennet olsun ruhu şad olsun. Ailesine Allah sabırlar versin.
Allah Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.........
Rudun şad mekanın cennet olsun aziz şehidim...
allah rahmet etsin Ruhu şad mekanın cennet olsun aziz şehidim
alllah rahmet eylesin...
ŞEHİTLER ÖLMEZ
Rabbim rahmet eylesin, acılı ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.
Allah rahmet eylesin.
Mekani cennet olsun, rabbim ailesine sabirlar versin..
ruhunşad mekanın cennet olsun
Ramazan İmrağ Ebubekir Karatoprak / Dha
Devami...
Mekanı Cennet Ruhu Şad olsun
Ben nizip liyim diyen tüm hemşerilerimi törende görmek isterimm
Sabah sabah keşke bu haberi okumasaydım. Şehidimizi okudum içerim parçalandı. Hain tuzak sonucu bu vatanın yetiştirmiş olduğu canları, vatan hainleri tarafından pusuya düşürülüp şehit edilmesi çok üzücü. Şehidimiz Müslüm Fırat'a allahtan rahmet, acılı ailesine sabırlar vermesini yüce mevladan diliyorum. Tüm Nizibin ve Türkiyemizin başı sağolsın. Bu ülke dünde Hainlere teslim edilmedi bu günde teslim edilmeyecek, yarında teslim edilmeyecektir.....
Size minnettarız aziz şehidim ruhunuz şad mekanın cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesi ve yakınlarına Allah sabır versin....
Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.ruhun şad olsun komutanım bizler senin ve senin gibilerin sayesinde bu toprağa vatan diyoruz allah mekanını cennet eylesin
allah rahmet eylesin
Allah Rahmet Eylesin..
Ailesine Ve Yakınlarına Allah Sabır Versin..
Allah rahmet eylesin kahrolsun pkk
şehide allahtan rahmet geride kalanlarına sabırlar diliyorum