Makbule & Hasan... Osmanlı parkında evleniyorlar. Nizip.com üyelerinden Sakallı0727'nin bu mutlu anını paylaşmak için 08/08/08 Cuma günü Osmanlı parkına bekliyoruz.
Tarih güzel :) kaçırmayın derim.
Yazdırılabilir Görünüm
Makbule & Hasan... Osmanlı parkında evleniyorlar. Nizip.com üyelerinden Sakallı0727'nin bu mutlu anını paylaşmak için 08/08/08 Cuma günü Osmanlı parkına bekliyoruz.
Tarih güzel :) kaçırmayın derim.
Çifte ömür boyu mutluluklar dilerim. İnşallah orda olmaya çalışacağım. Yanlız sayın admin tarih biraz sakıncalı geldi.
Hayırlı olsun...
Hayırlı olsun hakan abi darısı tüm bekarların başına:)
ben 10-10-2010 düşünüyorum:D
Farklı kişiden farklı bir tarih farklı bir mekan farklı bir düğün...HAKAN'cığım hayırlı olsun.:)
Farkı kalitesi olacak abi hakan abinin;)
Allah hayırlı etsin ve mutluluklar dilerim
hayırlı olsun
yeni ciftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
Hayırlı olsun.
bu tarihi kendi düğünüm içinde düşünmüştüm, ama ailem çok ileri bir tarih deyince vazgeçtik :)
arkadaşımıza Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum
Hayılı olssun
mutluluklar dileriz
bir ömür mutluluk dileği ile.....hayırlı olsun
Hayırlı Olsun
Mutluluklar dilerim :) bende 12:12 : 2012 düşünüyorum :D
Hayırlı olsun
allah basınızı bozmasın
hayırlı olsun
SeLam ßen Hakanın kaRdeSi
Sahin ßu Düqüne gELmeyen kaLmaSin ..
Ulan Hakan illa kendin gibi garip bir düğün yapıyon ,helal sana :) Ama davetiyedeki sorulara gülmekten öldük valla :) Davetiyeyi sakladım canım sıkıldıkça okuyup gülüyorum :)
ben hakan kardesi gelmeyenin çamaşır makinası bozulsun gelmeyenin düğüne önce gelene ödül var bakbalcan kebabu haaa yeri haa :)) hehehhee
hakan abi hayırlı uğurlu olsun inş.
hayırlı ugurlu olsun
Hayırlı ugurlu olsun...
hayırlı olsun
öncelikle güzel dilkelerde bulunan arkadaslara selamlar.kardeşim ercan erdogan ve şahine gelince olum sizi gebertirim,benim nikimle yazmayin.bakın dügün var diye size yumuşak davranıyorum:))
ayrica dügünümüzün mekanı konusunda dervş abiye sonsuz teşekkürlerimizi bir borc biliyoruz.derviş abi inanın cok saygideger ve içten samimi bir insan.osmanlı parkında dügünü bir ilk olarak yaptik.istese vermeyebilirdi ama sagolsun kırmadı beni.ve bursadan dügünüme gelen fattih abime ayrıca tşkler.ve cuma bozkurtta gökhan dokuyucuya mamiye.çalgicilara 10 milyon bahşişi çok gören orhan çelik abime:)))fatih abinin oglu mamiye.kına gecesi 20 milyon bahşişi almadan beni bırakmayan arkadasa dügünüme renk getiren herkese ve özellikle osmanlı parkı restoranti personelinin cok içten çalişmalarından dolayi tşkler.ve ismi niki aklıma gelmeyen herkese.nizip com sayesinde dügünümü orda olmasından dolayi admine ve sitede emegi bulunan herkese sonsuz tşkler.bugunde dügün var aksama .herkesi beklerim
herseyiyle ilginç bir dügün oluyor.adminden ricam birde davetiyeyi taratirip buraya atarsan abi cok memnun olcam
Bu düğünü nizip.com üzerinden canlı vermek istiyorum. Dervişe ulaşamadım
admin abi nizip dışında oturanlar için düğünü izlemek çok güzel olur size çok tşk ederim böylece takı takmakmaktanda kurtulmuş olacağız:)
canlı yayın saat kaçta verilmeye başlanacak
Hakan kardeşimize ve sevgili eşlerine ömür boyu mutluluklar diliyorum.Kendileriyle tanışma fırsatımız oldu.Gerçekten her ikisi de candan,sevecen ve hayat dolu insanlar..inşallah her şey gönüllerince olur.
hayırlı olsun
Akşam düğünü canlı vermeye çalışacağız
Canlı yayın arabası geldi adminim:) Seni bekliyor. Yayın için herşey hazır.
canlı yayın acık kalmıs heralde ben izleyemedim ama deminki arkadas i.tatlıses den sabuha yı cok güzel söylüyordu =)
Osmanlı parkında güzel bir düğün oldu. Genç çifte mutluluklar dilerim.
Biz eve geldik ama canlı yayın devam ediyor. Mümkünse Sibel Can 'dan Lale devri...::::)
emre aydın >>>> Belki Birgün Özlersin >>>> Lütfen..... =) =)