Nizip.com'da Görev Almak İsteyenler
Birçok konuda görev paylaşımı yapmak ve bildiklerimiz aktarmamız lazım. Bu konuda desteklerinizi bekliyorum. foruma mesaj yazamıyorsanız elinizdeki bilgi, resim evrak, duyum yani izip.com u ilgilendiren ne varsa bize telefon, fax , elden, kargo veya email ile ulaştırın size tekrar iade edelim ve kaynağını sizi göstererek yayınlayalım, tüm Nizip’liler faydalansın..
admin@Nizip.com0342 5171254 fax 5173450
Mehmet Akpek Cumhuriyet cad. No 3 Nizip.
.
Nizip, karkamış, zeugma,barak kısacası çevremizle ilgili kaynakları burada paylaşalım. İçeriğindeki bilgilerde lazım olanları resimler ve kütüphaneye aktaralım. Uygun bir arkadaş bo vakitlerinde üstlensin. Sizlerde de linkler varsa yazarsanız, kaynağımız gelişsin. Mesela..
Flash bilen arkadaşlara ihtiyacım var
Nizip.com un bazı bölümlerinde flash kullanmak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum.
Nizipcom tasarımında Görev Almak İstermisiniz
Arkadaşlar amatörce yürüttüğümüz bu çalışmamızda görev bölümü yaparak yeni ufuklara açılmak istiyorum. Bu amacımızın bir ayağıda Grafik tasarımı alanındadır.
Bu nedenle Grafik tasarımında yer alabilecek, phtoshop, flash benzeri proğramları iyiyye yakın bilen arkadaşlara ihtiyacımız var. Eğer görev alabileceğinizi düşünüyorsanız, bana özelden veya buradan ulaşın lütfen.