-
Sitenin gece kuşları
Geçenlerde ismi önemli diil,üyelerimizden bi tanesi özelime mesaj atmış ''YAV SENİN UYKUN GELMİYORMU ARKADAŞ SÜREKLİ GECE YAZIYON'' diyor....
Kendisine aynen şöyle yazdım;
Gece 24:00 dan sonra siteye gir bakalım sadece benmi varım..... :))
İşte sevgili abilerim nedendir bilmem buraya bu abilerimi yazma ihtiyacı duydum..
Heh heh..
İŞTE www.Nizip.com'un GECE KUŞLARI.....:
1-HUZEYFE
2-K.KASIM
3-İ.H.ER.
4-ADMİN
5-RAMAZAN TARHAN
6-FELSEFE
7-MUHARREM KAPLAN
-
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-smile[/IMG] Benim olmam imkansiz. 24 ten sonra derken, eger kastettigin sabahın erken saatleriyse evet.Ama geceleri hele de 24 ten sonra girdigimi gorebiliyorsan,acaba biri benim adimi ve sifremi mi kullanıyor dersin? Mesajlarımı ne zaman attıgıma bak huzeyfe, onların saatleri yaziyor. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG]
Ama maasallah sen hep gece atmıs, gunduz yatmıssın. Belirttigin isimler arasındaki ortak yanları da kacırdığımı sanma. Seni gidi seni....!
-
-
alıntı:
"quote" semay demişki:
başka işiniz yokmu sizin
Kimin..?
-
alıntı:
"quote" semay demişki:
başka işiniz yokmu sizin
Aslinda gercekten yok. İsi gucu olan adamın ugrasacağı şeyler mi bunlar yoksa, değil mi?Biz en iyisi kendimize bir is bulalim. Birinin bize bunu hatirlatmasi iyi oldu. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG]
-
Saka bir tarafa biz hakketen burda napiyoruz ya! Bir çuval adam toplanmış, başka da işi yok muş gibi. Pardon Semay arkadasım son derece haklısın ama bu sefer ciddiyim.
-
-
Ne demek ne yapıyoruz?
Barak Üniversitesinden iyi burası..
-
Miskilim konu ne hale geldi..... Yine dağıtmışlar....
http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_20_9[/IMG] Neyse...! iyisimi yeni bir konu açayım...
-
Saat: 03:20
online üyeler:
HUZEYFE
İ.H.ER.
K.KASIM
FECRİSADIK
-
Barak Universitesi? O da nerden cikti. O muhabbeti bilmiyorum.
-
muharrem kardeş barak muhabbeti bilinmezmi hacı mirrikin cemaattınıda duymamışsındır
-
Hayır hic duymadım. Biri aciklasa bari de ogrensek ?
-
alıntı:
"quote" Huzeyfe demişki:
Saat: 03:20
online üyeler:
HUZEYFE
İ.H.ER.
K.KASIM
FECRİSADIK
Allah Cezanızı verecek
Edited by - semay on 03.10.2006 13:27:21
-
barak üniversitesi baraklılara ait bir okuldur.
oraya sadece baraklılar girer ve en akıllıları diploma alır
akılsızları mı onlar okumaya devam ederler
bu hayat boyu devam eder
bu okulu bitirenlere dikkat edeceksin
çok akıllardır.
fazla akılllı olduklarından beyinleri fazla ısınır ve ısındıklarınan yanlış ve eksik kararlar verirler
bitirmeyenler mi
onlar zaten doğru karar veremezler
genelde gevence ve ikizce
en çok mezun veren şubeleridir.
özellikle bu ikisinden mezun olanlar çoook dikkat edin.
-
ha ben bu konudan bir şey anlamadım
sahi bu konunun konusu neydi
-
Yok abicim önemli diil... Sadece konuyu dağıttığını bil de gerisi önemli diiil... Heh heh... :))
-
sanki ortada konu var dağıtılacak,
zaten dağıtılacak konu olsa huzeyfe bize bırakmaz kendi halleder :-))
-
Osman
Girlevik meslek yüksek okulunu unutmuşsun abi.
-
Metal şimdi sana bi uçarsam,konu nasıl dağılırmış görürsün...
-
Metalciğim ya
Senle burçlarımız aynı sanki.
-
hocam 14 şubat doğumluyum ve de burcum kova :-))
-
Waaaaaaaaaaaav iyi tahmin etmişim..
-
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" width="100%" <tbody <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" saat: 02:35 geceyarısı<a href="cp_main.asp?cmd=8&member=739"
İ.H.Er.</a </td <td align="center" valign="middle" </td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" kkasim</td <td align="center" valign="middle" </td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" metal</td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" alibey2727</td <td align="center" valign="middle" </td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" fecrisadık</td <td align="center" valign="middle" </td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" Huzeyfe</td </tr </tbody </table
-
Kasımbey! bu saatte uyanıkolmak, evli bir şahıs için neye delalet eder dersin ?
-
Tövbe tövbe, Allah Allah ne cevap versem yanlış anlaşılır...
En iyisi Huzeyfe gibi kaçak güreşmek, Abi malum ramazanlık, işte iftardı sahurdu falan derken bir bakıyorum sabah olmuş arada neler oluyor inan hatırlamıyorum,
neye delalet eder, en azından şunu söyleyebilirim ''demirden korksaydık trene binmezdik, hanımdan korksaydık eve adsl almazdık''
acaba uydu mu yahu
-
Kasım abi sen müthişsin abi!
Seni kutluyorum. Antep'teki olay varya abi,
Bir kez daha ortaya koydu ki;
Benim Nikahını kıydığım adamların Nikahları Ömür boyu Garantilidir abi.
-
Kasım abi kendini fazla yorma istersen nasılsa listeye dahil oldun :-))
Hem artık hanımdan korkmak yemek yemek su içmek gibi doğal bişey neden bunları açıklamaktam korkuyorsunuz ki :-)).
-
metalll diğer topicte bu konuya cevap yazdım canım kardeşim, cesaret edenin kısmeti ile oynarım haberiniz olsun huzeyfe de buna dahil...
buyrun hodri meydan..!
-
Hah haaay...! Hah haaaaayyy... Sevsinler....
-
Hayrola niye tık yok...
Hocam gördünüz biz dosdoğru yolumuzdayız,
bundan sonra kimsenin bu konuda konuşmaması gerekir,
-
bilmem ki ne desem acaba
sanırım kasım abi kendi diliyle deşifre olduğu için biraz tedirgin ama sen merak etme kasım abi sitede senin gibi abilerimiz çoooooooook
-
yok yok tasalanma hiç dert etmeyin siz hazırlayın diplomayı da bir görün bakalım
hani bir laf var;
hasso hesabını bilir
-
Kasım abim taşfırın erkeğidir.... Heeeeyyyyttttt.....
Sadece aşağı çağdaşta bulunur..... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
-
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG] he yaw sahurda da şimdi sıcak sıcak taşrırın erkeği amannn pardon ekmeği olsada yesek :-))
-
Eyvallah Huzeyfe, ileriki zamanlarda bu desteğini unutmuyacağım,
tabi metal'i de..!
-
Allah razı olsun kasım abi, sizin gibi değerli büyüklerimiz tarafından unutulmamak bizler için ne büyük şeref, emin olun ki bende sizleri unutmayacam hepinizi düğünüme çağıracam.
zaten benim evlilik sizler için kurtuluşun başlangıcı olacak :-))
-
yok yok bu böyle olmaz İbrahim abi sen bilirsin ben dizüstü bilg. almaya karar verdim hangisini alayım,
sofradan bilg. gidip gelmek zor oluyor,
-
Evet .....sabah saat: 04:50
online üyeler :
İ.H.ER.
KKASIM
METAL
.....veeeeeeeee
HUZEYFE
-
Evet diz üstü konusuna bende katılıyorum.
Abi çarşıya çıkıyoz, bir yerde otururken bilgisayar yok.
Olmaz ki abi ya.
Allah göstermesin o anda birigirip forumlara yazı falan yazsa, nasıl cevaplıycaz abi.
Şart abi şart..
Edited by - İ.H.Er. on 10/6/2006 04:26:42 AM