Dergimizin 2.sayısı çıktı. Tüm Türkiye ve Nizip'de dağıtmaya başladık. Olumlu ya da
olumsuz tüm eleştirileriniz çalışmalarımıza yön vermektedir.Tüm ilgilenenlere
teşekkürlerimizi sunuyoruz.
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
ramazan abi nasıl temin edeceyiz bu dergiyi
hayırlı olsun en yakın zamanda okumak dılegıyle
1.sayıda çok güzeldi tüm emeği geçen büyüklerimin ellerine sağlık 2.sayı hayırlı olsun
Dergimizin birinci sayısını tüm muhtarlarımıza dağıttık.Büyük beğeni topladı.İkinci sayısınında muhtarlarımıza dağıtılmak üzere verilmesini bekliyoruz.Emeği geçen herkese teşekkürler.
hayırlı olsun...
1,sayı elime geçmedi. inşallah 2. geçer mod ' a verilmezde kime verilir. :)
Sanırm dergi yarın elimizde olur,
tekrar hayırlı olsun
1800 dergiden oluşan 6 adet koli BEN TURİZM şirketine bugün teslim edildi.Yarın sabah Nizip'te olacaktır.Hem ilk sayımızda hem de 2.sayımızda paketlerimizi ücretsiz olarak Nizip'e ulaştıran BEN TURİZM yetkililerine bu kültürel hizmette bizleri destekledikleri için teşekkür etmek istiyorum.Dergi Nizip'e ulaşınca en kısa zamanda ilgli yerlere dağıtımı yapılacaktır.
Diğer dağıtım noktalarının isim, telefon ve kullanıcı adı bilgilerinide yazarsan, insanların o noktalara ulaşmaları daha kolay olacaktır abi.
Bende bu derginin 1. ve 2. sayısını kütüphanemde saklamak isterim. Sevgili admin Hacı gardaşım bana ayırırsa sevinirim. Bu derginin yapımında ve elimize kadar ulaştıran tüm Nizip sevdalılarını yürekten kutluyorum....
Kendime ayırdığım birkaç tane var, ondan vereyim abi sana
Dağıtım noktaları ile ilgili 2.sayımızın editör kısmında geniş bir açıklama yazdım.İstanbul için bügün-yarın Dürümcü Emmi,Antep Sofrası,Nizipliler Dernegi gibi noktalara yeteri miktarada dergi bırakacağız.Talep eden olursa ödemeli olarak kargo yapma imkanımız da mevcuttur.Bursa için Fatih SOYARIK,İzmir için Fatih KURT,Elazığ için Gökhan DOKUYUCU,Ankara için İbrahim Halil ER,Adana için Nizipliler Dernegi,Almanya için Çetin PALA ve Diyarbakır için Mahmut KARAKUŞ'a dergi ulaştırılacaktır.Nizip'teki dağıtımı yapacak olan arkadaşlarımız yaklaşık 100 tanesini başta valilik olmak üzere Gaziantep'teki resmi kurumlara ulaştırırlarsa çok daha güzel olur.İlk sayımızı alamayan birçok kişiden bu yönde şikayetler aldım..
Mevlam emeği geçen bütün dostlarımızdan razı olsun.özellikle ramazan TARHAN abimize teşekkürler.Sabırsızlıkla bekliyoruz.msk
biz daha 1.sayıyı alamadık :D 2.sayı cıkmıs:D:D
hadı hayırlısı
emeklerinize saglık hepinizin,2.sayıyıda merakla bekliyorum.
HayırLı Olsun...
Bursa'da 1. dergiyi aldım inşaallah 2. de elime ulaşır fatih hocam bekliyorum ona göre.(resmi kurumda masamda duruyor bir çok insan aldı baktı, okudu, soranlar oldu, iyi oldu yani)
Gençler bana uğrayında dağıtım yapalım
bende 1i okuyamadım ama 2. güzel olmuş. genelde nizip'in tarihini anlatıo gibi geldi bana. ama güzel olmuş. çok beğendim. emeğinize sağlık..
bu dergiden her ay düzenli olarak almak istiyorum ödemeli olarak adres bıraksam ilgili arkadaşlar bana gönderebilirmi acaba
ben adresimi bırakayım ilgilenirseniz sevinirim
hakan iç ve dış tic
gazimuhtarpaşa bul halı sarayı no 123 şehitkamil gaziantep
Sponsorlar buldukca her 2 ayda bir çıkartmaya çalışacağımız ücretsiz dergimizi, kargo karşı ödemeli olarak yollayabiliriz. Adresinizi not aldık.
Başka istek olursa bize mail, özel mesaj, tlfla veya buraya adresinizi yazarsanız not alıp yollayalım İnş.
Emegi Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum Hayirli Olsun.
1.sayı çok güzeldi
2.sayıda güzeldir eminim
emeği geçenllerden allah razı olsuınnnn
Emeği geçenlere, özellikle Ramazan beye teşekkür.
Ama ilk sayıdaki heyecan ve güzelliği ikinci sayıda göremedim.
sn admin kardeşim nizip e gelince seni nerede bulabilirim tanişmak için ayrıca dergi temin etmek icin
dün adminden dergiyi adminden aldım emegi gecenlerin eline koluna saglık
ilginize tşk ederim iyi çalışmalar
Evet Nizip Ansiklopedisinin devamı niteliğindeki ikinci sayıyı da büyük bir zevkle arşivime aldım.
Bu dergiler kaynak olarak gelecekte Nizip'le ilgili bilgi almak isteyenlere çok faydalı olacaktır. Emeğe geçenlere bir daha teşekkür ederim.
Fatih Hocam Sağolsun Bugün Bana Hem 1. Sayidan Hemde 2. Sayidan Gönderdi Bursadan Ilgilenenenlere Gönderebilirim (emeği Geçenlere çok Teşekkürler)
herkesin ellerine sağlık emeği geçenlere teşekürler.
ama yapıcı bir eleştiri yapayım yanlış anlamazsanız.bence kapak nizibe yakışır nizibi anlatan bir fotoğraf ama net alımlı ışık ayarı güzel bir fotoğraf olabilirdi.çünkü bu dergi arşivleniyor bence kapakta dergiyi gösteren alandır...
gerçekten güzel yapıt olmuş dergimiz. emeği geçenlere tşkler
İbrahim Şimşek:herkesin ellerine sağlık emeği geçenlere teşekürler.
ama yapıcı bir eleştiri yapayım yanlış anlamazsanız.bence kapak nizibe yakışır nizibi anlatan bir fotoğraf ama net alımlı ışık ayarı güzel bir fotoğraf olabilirdi.çünkü bu dergi arşivleniyor bence kapakta dergiyi gösteren alandır...
[justify]
Hocam yapıcı eleştiriniz için teşekkür ediyorum.Evet fotograflarla ilgili sıkınıtmız var.Hem kapakta hemde iç kısımlarda bazen dpi çok düşük resimler kullanmak zorunda kalıyoruz.Bzen çaresizlik bazen de alternatifsizlik yüzünden bu sorunları yaşıyoruz.Siz de biliyorsunuz ki bilgisayar üzerinde ne kadar oynarsanız oynayın orijinali kaliteli olmadıktan sonra fazla bir şey yapamıyorsunuz.Gerek resimler ve gerekse dergi içindeki imla kuralları şu anda en büyük sıkıntımızdır.İnşaallah bunları da yavaş yavaş aşacağız..
[/justify]
Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ederim. Dergimizin ilk günleri yani emekleme dönemi. Zaman la daha da güzel ve doyurucu olacaktır. Nizibin geleceği açısından mükemmel bir kaynak olacağından şüphem yok. Gayretle çalışmaya devam..
Tamam üstadım sizi anlıyorum ama benim fotoğrafçılıkla uğraştığımı biliyon hem de fotosopsuz fotoğraflar çok hatta siz birisine güzel bir yorum yapmıştınız hatırlarsanız...
gerisi sizlere kalmış emeği geçenlerin ellerine sağlık...
Değerli hocam, bu sayı biraz acele ile çıktı. Ramazan bey son anda yetiştirebildi birçok konuyu. Bizler amatör insanlarız, ufak tefek aksaklıklar oluyorsada bu sayıda sizlerin değerli emeklerinizden faydalanma arzusundayız. Tekrar görüşmek üzere
[justify]
Dergilerimizde yazısı veya katkısı olan arkadaşlarımızın bana ulaşan bazı mailleri doğrultusunda kitap haline getirilecek olan tüm sayılarımızda yeniden tashih ve düzeltme çalışmaları yapmaktayım.Biliyorsunuz asıl amaçlarımızdan bir tanesi de budur.Dergiler güncel dökümler oldukları için genelde gazeteler gibi pek saklanmaz.kimisi bir fotoğraf keser kimisi yazı keser vaye kimisi de okuduktan sonra atar.Necip Fazıl Kısakürek'in deyimi ile dergi takipçileri iki çeşittir.Bakanlar ve okuyanlar.Sanırım bizde bakanlar daha ağırlıkta.Ama asıl amacımız okuyanların sayısını çoğaltmaktır.İşte bu amaçla bunları birleştirip kitap haline getirme amacındayız.Fotoğraflar dahil dergilerimizde ne kadar hatalı çıkan kısım varsa hepsi yeniden gözden geçirilmektedir.Ben zaman buldukça çıkmış olan sayılarımıza göz atıyorum.Hatta geçen gün İbrahim Şimşek'in 1.sayıdaki o güzel fotosunu degiştirmek istedim.Zira bir hata sonucu bu resim çok boğuk basılmıştı.Ama site içinde foto galerisinde bulamadım.Sanırım hocamda orijinali saklıdır.Bana ulaştırırsa memnunluk duyarım.Yine yazı başlıklarında veya yazı içeriklerinde hatalar tespit eden arkadaşlarımız varsa bana mail ile düzeltilmiş hallerini yollasınlar.Kitap basılmasına dah çok var.Ama şimdiden vakit varken biz tedbirimizi alalım diyoruz.Kitap için 10 sayı gerekiyor.İnşaallah o günleri de görürüz..Eleştiri ve yorumlarınız çalışmalarımıza yön vermektedir.Hepinize teşekkür ediyorum.
[/justify]
valla bende öyle süper fotoğraflar yoktu zaten
dolayısıyla dergiye katkım da 1 fotoğrafdan fazla olması da beklenemezdi
dergiye basılmış olmasından dolayı sonsuz teşekkürler
;)
ellerinize sağlık
Fatih bey, önemli olan güzel şeyleri paylaşmak, paylaşılmayan güzelliklerin bence hiçbir değeri yoktur. Sizde farklı ve bence önemli bir kategoriyi, yani Nizipdeki canlıların göremediğimiz güzelliklerini bizlerle paylaşıyorsunuz. Bu sayıda öncekine benzer bir konuyu beraber hazırlayalım İnş..