Nizipden Havadan çekilmiş fotoğraflar...
Yazdırılabilir Görünüm
Nizipden Havadan çekilmiş fotoğraflar...
Yaw orhan abi, şimdi sana iltifat ettiğimi düşüncekler ama hakketten muhteşem resmler yawwww
nerdeyse Nizipi yeniden tanıyorum... iyide o resimlerin altına orhan yerine Nizip.com yazsaydın yaaaaa hııııımmm...
Bide bu resimleri huzeyfe uçarken mi çekti acaba nasıl çekildiğini merak ettim...
Resimlere adımı yazmamı Admin söyledi..
abi ellerine,klavyene,kamerana sağlık ha bi den balonlara:)))
ya bu mudur yeşil Nizip?ne hale getirmişsiz yaw...yeni bi fidan dikme kampanyası başlatsak bence hiç fena olmaz...tabi ki dikilmeyen yerlere...
azıcık sende mütevazi olaydın yaniiiii, admin istedi diye hemen :-))))
SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
abi ellerine sağlık
hemen çalıyor sitenin albümüne ekliyorum
bi dahakine zamanı ve çekildiği yeri falanda yaz. ellerine sağlık :)
TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL
Orhan iltifatta olsa gerçekten sen övgüyü hakediyorsun,mükemmel resimler havadan çekilmiş,ama stadyumun arkasında yapılan yeni park yapımı bittikten sonraki şeklininde resmini senden istiyorum haberin ola.....
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw......!!!! Bu ne yaaaaaaaaaaaa....!!!
Defalarca baktım hemde defalarca...... Ya abicim ipekyolu mithiş görünüyo.... Bravo valla....
[u]evvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt kazanaaaaaaaanııııııı açıklıyoruuuuuuuuuuuuuuum.........................
</u
[u]Nizip resimleri rekabetinin galibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
</u
ORHAN Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cengiz öyle bi yarışmamı vardı ki :-))
yoksa alp27 abimizle olan yarışmı bu?
valla 18.000 lik atrşiv bende olsaydı kesin ben 1. olurdum yani
Cengiz kardeş,vereceğin ödüle layık olmaya çalışacağım,yalnız vereceğin ödül ne ? :).
orhan,kıskandım seni.tebrikler.
Fotoğraf manikanımı sana ödünç verebilirim abi. Yalnız dikkatli kullan. :)
metalim 18000 foto yetmez baksana adam helikopterle çekmiş resimleri 36 lık filmlerle değil.......
Demek odur ki,bu resimleri uçarak çekmiş...Heh heh...
Orhan ellerine sağlık, kim ne derse desin yinede hasret giderici resimler, sayın Aksoy (gazeteci,yazar) dostumuzdanda böylesi çalışmalar bekliyoruz (kulakları çınlasın)
sizi geterçekten canı gönülden tebriklerimi sunuyorum
CANIM DOSTUM TEK KELİME İLE RESİMLERDE SENDE HARİKASIN YALNIZ BU METAL YAĞDANLIK MI NE BEN PEK ÇIKARAMADIM
SENDEN ÖZEL RİCAM MÜMKÜNSE TABİ UÇAN HACIMI RESİMLERİN ÜZERİNE EKLESEN NASIL OLUR SELAMLAR.
Fatih abi konuyu dağıtmasana yawww, ben Nizipi tanıtan herkesi yağlarım fatih abi yaaaaaaa :-))
orhan abi sen devam et abi resimlerini atmaya .
fatih abim haklı
Bir yağdanlıkta osmana verin
Gerçekten Çok güzel resimler valla ağzım açık kaldı
İLÇEMİZİN HER TARAFTAN ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI GÜZEL,İÇİNDE YAŞAYANLAR GÜZEL,İSMİ GÜZEL....
HAFTAYA ,''NİZİP ÇEVRESİNDEN MANZARALAR'' ADI ALTINDA ÇOK HARİKA BİR BÖLÜM AÇIYORUM. HAYRAN KALACAKSINIZ. NİZİP'İMİZİN BU ÇEKİLECEK OLAN YENİ RESİMLERİ ,EMİNİM ÇOK BEĞENECEKSİNİZ VE PC LERİNİZİ SÜSLEYECEKTİR.
ÇOK YAKINDA....
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-surprised[/IMG] teşekkürler
Orhan bey bu resimlerin devamı var mı?
daha ne denebilirki çok hoş olmuş resimler ellerine sağlık abi
Nerede o akasya,leylak kokan yeşil Nizip..
Teteden tırnağa heryeri beton gırısi kaplamış.
biraz dah a içleri çek.
.
selamun aleyküm orhan bey fotograflar güzel ellerinize saglık BEN
selamlar öncelikle. ben istanbulda yaşayan memleketimizin en meşhur işi olan baklavacılıkla ugraşıyorum firmamın ismi .[ ANTEPLİOĞULLARI ] bende Nizipli olarak sitenize reklam vermek istiyorum ismim İSMAİL KAPLANtlf 0 212 618 86 56 cep 0 505 396 81 27 telefonunuzu bekliyorum teşekkürler.
Aramıza hoşgeldin İsmail !!! :)))))