-
Nizipte Tarim Sigortasi
Nizipli çiftçi üreticiler tarım sigortasına ne kadar önem veriyor? Niçin tarım sigortasına önem verilmiyor. yeterince bilgi sahibi değiller mi? Hükumetimiz tarım sigortasını zorunlu hale getirdi. Primin yarısını da kendisi ödüyor. Çiftçi ürün sigortasına niçin sıcak bakmıyor.
-
-
Özellikle ürün sigortası hakkında benim kanaatimce yeteri kadar bilgilendirilmiyor...
Tarım sigortasına konusu ise aslında çok önemli, primleri oldukça düşük ve çok kıt imkanlı çiftçilerin dahi yararlanabileceği nitelikte ancak ne yazık ki çiftçilerin ilgisini çekmiyor..!
-
evet bu durum alışkanlıkların önemini ortaya koyuyor.
-
yeni yeni çiftçinin haberi olmaya başladı.bununla ilgili ziraat odasının bir çalışması veya konferansı olmadımı??
-
hayır yeterli bir çalışma olmadı. eğer istenirse tanıtım yapılabilir.
-
Nizip te sigorta ve sigortacılık sektörü bençe çok bilnçsiz ve yanlış kullanılıyor hiç bir eğitim almadan hiç bir staj görmeden direk sektöre yığılma yapılıyor bence bu çok yanlış Nİzipte sigortacılık işini bilinçli olarak yapan kaç kişi varki zaten
-
haklısın keremcem çok haklı.işte vatandaşımız da bu bilinçte olsa çok şey değişecek. sigortadan alacağı parayı kendi hakkı değil havadan kazanılmış bir para olarak görüyor. öyle olunca da bazı kurnazlar tarafından soyulmuş soğana çevriliyorlar