"2007-2008 eðitim-öðretim yýlý hayýrlý olsun"
Haber: www.nizipdenge.com
AK parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, insana yapýlan yatýrýmýn, yatýrýmlarýn en pahalýsý ancak, en önemlisi olduðunu belirtti. Sarý, yaptýðý yazýlý açýklamada, kendi kaderini ve geleceðini belirleyebilen, geliþmiþ ve modern bir toplum olabilmenin birinci þartýnýn eðitim olduðunu, bir ülke için yapýlacak en önemli yatýrýmýn, insan kaynaðýna özellikle de çocuklara ve gençlere yapýlan yatýrým olduðunu dile getirdi. Sarý, açýklamasýnda þu görüþlere yer verdi: ''Türkiyemizin aydýnlýk geleceðini inþa etmek için eðitim sistemimizin sürekli kendini yenileyen, bilgi teknolojilerinden azami seviyede yararlanan ve çocuklarýmýzýn zihinsel geliþimini destekleyen bir yapýya kavuþturulmasý amacýyla hep birlikte çaba göstermekteyiz.
Geleceðin, sizin bilgi ve tecrübelerinizle dünden daha iyi olacaðýna inancýmla 2007-2008 eðitim-öðretim yýlýnýn öðrencilerimize, öðretmenlerimize, velilerimize ve tüm eðitim çalýþanlarýna baþarýlar getirmesini temenni eder, en içten sevgi ve saygýlarýmý sunarým.'' dedi.