Erkunt Traktör Bayinden Vali Gül’e ziyaret
Erkunt Traktör Bayinden Vali Gül’e ziyaret
Alpaslan Ticaret Gaziantep, Kilis, Þanlýurfa Erkunt Bayii Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Alpaslan, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Mehmet ve Mesut Alpaslan, Gaziantep Valisi Davut Gül'e nezaket ziyaretinde bulundular.
Gaziantep Valisi Davut Gül'le makamýnda bir süre sohbet eden Alpaslan Ticaret Erkunt Traktör'ü Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mesut Alpaslan, görüþme esnasýnda Erkunt olarak en büyük önceliklerinin Gaziantep halký ve þehri olduðunu, 48 yýldýr olduðu gibi bundan sonra da Gaziantep için hizmetlerini sürdüreceklerini, vurguladý.
Alpaslan, "Gaziantep her geçen gün gücüne güç katan üretken bir þehirdir. Erkunt Traktör Gaziantep, Kilis, Þanlýurfa Traktör Bayii olarak þehrimiz de daha da baþarýlý olmak için inþaatý devam eden plaza'nýn hizmete girmesiyle çiftçilerimize daha da güzel hizmetler verip Gaziantep'in ekonomisine katký sunacaklarýný söyledi.
Gaziantep Valisi Davut Gül ise, Alpaslan Ticaret Erkunt Traktör Bayinin ziyaretinden duyduðu memnuniyeti dile getirdi.
Yapýlan nezaket ziyareti Alpaslan Ticaret Gaziantep, Kilis, Þanlýurfa Erkunt Bayii Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Alpaslan, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Mehmet ve Mesut Alpaslan'ýn Vali Davut Gül'e Ay Yýldýz'ýn bulunduðu el iþleme tablo takdimi ile sona erdi.