NTO’dan Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar’a Hayýrlý Olsun Ziyareti
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile birlikte Nizip Kaymakamlýðý görevine atanan Oðuz Alp Çaðlar’a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.
Düzenlenen ziyarette bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, “Nizip Ticaret Odasý 1500 aktif üyesi ile Nizip’li sanayici ve tacirin hizmetinde olan öncü kuruluþlardan birisidir.” dedi.
Nizip Ticaret Odasý olarak ilçenin ve ülkenin kalkýnmasý adýna üzerlerine vazife olsun veya olmasýn her zaman devletin yanýnda olduklarýný belirten NTO Baþkaný Özyurt þunlarý ifade etti: “Önceki kaymakamlarýmýz ve kamu kurumlarýmýz ile ortak akýlla çalýþarak bugüne kadar baþarýlý iþlere imza attýk. Bunun en son güzel bir örneði ise Nizip’e Gümrük Müdürlüðü’nün kurulmasýdýr. Bizim 2014 yýlýndan itibaren Nizip’te Gümrük Müdürlüðü’nün kurulmasý için lobicilik yaptýk ve bu dönem sayýn bakanýmýz, valimiz, milletvekillerimiz, büyükþehir belediye baþkanýmýz ve Nizip belediye baþkanýmýz ile birlikte ortak akýlla hareket ederek Gümrük Müdürlüðü’nün kurulmasýný saðladýk. Biz her ne kadar bu iþe öncülük etsek de bir kurum veya kuruluþun tek baþýna kaldýracaðý bir iþ deðildir. Sizlerle birlikte el ele vererek Nizip’te güzel iþler yapacaðýmýza inancýmýz tamdýr. Ýnþallah güzel bir çalýþma dönemi geçiririz. Ben bu vesile ile þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna görevinizde baþarýlar diliyorum.”ifadelerini kullandý.
NTO heyetini karþýlayarak yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar ise, “Nizip gibi köklü ve ciddi potansiyeli olan bir ilçeye görevlendirildiðimden dolayý mutlu ve gururluyum.” dedi.