Ntb’de tobb akreditasyon denetimi baþariyla gerçekleþti
NTB’DE TOBB AKREDÝTASYON DENETÝMÝ BAÞARIYLA GERÇEKLEÞTÝ
TOBB tarafýndan Türk Oda/Borsa Sisteminin Avrupa Oda/Borsa sistemi ile entegrasyonunu saðlamak amacýyla geliþtirilen "Akreditasyon Modeli" kapsamýnda Akredite borsalar arasýnda yer alan Nizip Ticaret Borsasý (NTB), akreditasyon denetimini baþarýyla tamamladý.
NTB Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu Üyelerinin katýlýmýyla gerçekleþen açýlýþ toplantýsý sonrasýnda Türk Loydu Vakfý Denetmeni Özlem Bocutoðlu tarafýndan akreditasyon belgesini deðerlendirme çalýþmalarý baþlatýldý. Ýki gün süren denetimde, NTB'nin temel yeterlilikler ve temel hizmetler alanlarýnda yapmýþ olduðu çalýþmalar, faaliyetler ve projeler yerinde görülerek deðerlendirildi. Denetime ayrýca TOBB Akreditasyon Müdürü Özge Karatepe de katýlarak Nizip Ticaret Borsasýnýn yapmýþ olduðu çalýþmalarý yerinde gözlemledi.
NTB Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat, Nizip Ticaret Borsasý'nýn geçmiþten gelen birikim ve deneyimle en iyi hizmeti sunma hedefinde olduðunu belirtti. Üyelerine yönelik hizmet kalitesini her geçen gün artýrdýklarýný kaydeden Ahmet Polat, "TOBB Akreditasyon sistemi yaþayan bir süreçtir. Bu süreçte hizmet kalitemizi daha ileriye götürmek için çalýþýyoruz. Borsa olarak üyelerimize sunmuþ olduðumuz uluslararasý kalite standartlarýndaki hizmetlerimizi her geçen gün arttýrarak, örnek uygulamalar ile baþarýlarýmýzýn devamlýlýðýný saðlamayý hedefliyoruz.” diye konuþtu.
NTB Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu Üyelerinin katýlýmýyla gerçekleþtirilen kapanýþ toplantýsýnda görüþlerini dile getiren TOBB Akreditasyon Müdürü Özge Karatepe ve Türk Loydu Vakfý Denetmeni Özlem Bocutoðlu, NTB Yönetimini ve personellerini yapmýþ olduðu çalýþmalardan dolayý tebrik ederek baþarýlarýnýn devamýný dilediler.