Nizip’e Kurulacak Gümrük Müdürlüðü Ýçin Yer Tespiti Çalýþmalarý Baþladý
Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt tarafýndan karþýlanan Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar Nizip'te kurulacak olan Gümrük Müdürlüðü ile ilgili istiþarelerde bulundu.Ziyarette bir açýklama yapan NTO yönetim kurulu baþkaný özyurt þunlarý ifade etti: Geçtiðimiz günlerde Nizip'e Gümrük Müdürlüðünün kurulacaðý ilgili müjdeyi vermiþtik. Yýllardýr ýsrarla takipçisi olduðumuz bir konunun gerçekleþmesinin sevincini ve gururunu yaþamaktayýz. Bugün ise GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ve Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ile birlikte Gümrük Müdürlüðünün kurulabileceði alanlar ile ilgili saha ziyaretleri yaptýk. Nizip Ticaret Odasý olarak Gümrük Müdürlüðünün fiziki þartlarýný karþýlayabiliriz. Bu konuda her türlü desteði vermeye her zaman hazýrýz. çalýþmalarýn tamamlanarak Gümrük Müdürlüðünün en kýsa sürede Nizip'te faaliyete geçmesini bekliyoruz. Ben Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve GAP Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar'a ziyaretleri için teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.