AK Parti Heyetinden Nizip Ticaret Odasý’na Ziyaret
Ak Parti Gaziantep Milletvekili A.Nejat Koçer, Þehitkamil Belediye Baþkaný Rýdvan Fadýloðlu, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný M.Fatih Uzunaslan ve Ýlçe Yönetimi Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Gerçekleþen toplantýnýn açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Nizip sanayisinin büyük bir kýsmý tarýma dayalý sektörlerden oluþmakta olup bölgede sulama konusunda ciddi sýkýntýlarýn olduðunu dile getiren Meclis Baþkaný Bekir Karabacak sözlerini þu þekilde sürdürdü: Bölgemizde iklim deðiþikliðinden dolayý kuraklýðýn arttýðý gerek iþletmeler bazýnda gerek ekonomik olarak bölgenin kalkýnmasý anlamýnda acil suya ihtiyaç duyulmaktadýr.Ayrýca ihracat yapan firmalarýmýzýn ihtiyacý doðrultusunda Nizip ilçemize Gümrük Müdürlüðü kurulmasýný talep ediyoruz ifadelerini kullandý.Ziyaret dolayýsýyla bir açýklama yapan Milletvekili A.Nejat Koçer Nizip'in kendilerinde çok özel bir yeri olduðunu ifade etti. Koçer sözlerini þu þekilde sürdürdü: öncelikle Nizip Ticaret Odasý'na yapmýþ olduðu bu güzel ev sahipliðinden dolayý deðerli baþkanlarýma ve yöneticilerine çok teþekkür ediyorum. Biz sürekli Nizip Ticaret Odasý'nda huzurlarýnýzdayýz deðerli Meclis Baþkanýmýz Bekir Karabacak'ýn deðerlendirmeleri bizim için önemli, bölgemizdeki sorunlar ile ilgili sorun odaklý çözümler sunmasý bize büyük katkýlar saðlamaktadýr ifadelerini kullandý.Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Nizip Belediye Meclis üyeleri, NTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin yanýsýra çok sayýda partili ve NTO üyesi katýldý.