Nizip Ticaret Odasý’nda Bayramlaþma Töreni Düzenlendi
Nizip Ticaret Odasý (NTO) tarafýndan salgýn nedeniyle ara verilen geleneksel bayramlaþma töreni Kurban Bayramý'nda yapýldý.Saat 11.00'da baþlayan Bayramlaþma töreni saat 13.00' a kadar devam etti.Yapýlan bayramlaþma töreninde bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt; Pandemi dolayýsýyla uzun bir süre ara verdiðimiz geleneksel bayramlaþma töremiz bu bayram maske mesafe kurallarýna uyularak düzenlenmektedir. Bayramlaþma törenimizi Nizipli sanayici iþadamlarý, Nizip Ticaret Odasý üyeleri ve ilçe halkýmýzýn katýlýmý ile Odamýzda yapmaktayýz. Ýnþallah bundan sonra da özlediðimiz o bayram neþesini ve bayram günlerini hep beraber yaþamayý bizlere nasip eder. Bayramlaþma törenimize katýlan bu sevincimize ortak olan bütün misafirlerimize teþekkür ediyorum. Ben bu vesile pandeminin bir an önce son bulmasýný diliyor, baþta Ýslam âlemi olmak üzere iþ dünyamýzýn, üyelerimizin, Nizip'li hemþerilerimin ve Kurban Bayramý'ný kutluyorum. dedi.Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise, tüm Ýslam âleminin Kurban Bayramý'ný kutlar, dünyamýza huzur, barýþ ve kardeþlik getirmesini temenni eder ve tüm hemþerilerimize hayýrlý bayramlar diliyorum dediDüzenlenen Bayramlaþma törenine Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri, Nizip Ticaret Odasý üyeleri ve ilçe halkýndan da katýlým oldu.