Deva Partisi Nizip Teþkilatýnda Kongre Heyecaný
"Gaziantep teþkilatlarýnda kongre startý veren DEVA Partisi Gaziantep Teþkilatý Ýslahiye Kongresi’nin ardýndan Nizip Kongresini de gerçekleþtirdi."
Ýnci Düðün Salonunda yapýlan kongreye çok sayýda partili ve davetlinin katýlýmý ile yapýldý. Nizip'te gerçekleþen 1’Olaðan Kongreye Gaziantep il Baþkaný Ertuðrul Kaya ile Gaziantep Ýl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP, ÝYÝ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Yeniden Refah Partisi, Doðru Yol Partisi, Anavatan Partisi ve Gelecek Partisi ilçe baþkanlarý ile Nizip’te faaliyet gösteren sivil toplum örgüt temsilcileri katýldý.
Kongreye tek liste ile giren mevcut baþkan Ömer Kýlýçparlar yeniden ilçe baþkaný olarak seçildi.
Kongrede bir konuþma yapan Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar pandemi sürecinde olmalarýna raðmen Nizip’te teþkilatlanma çalýþmalarýný bitirerek sahada çalýþmaya baþladýklarýný söyledi.
Kýlýçparlar, Nizip’te yaþanýlan sorunlarýn farkýnda olduklarýný belirtip” Nizip tarýmsal sanayiye dayanan üretimi ile ülkemizin ve þehrimizin ekonomisine büyük katký saðlýyor. Maalesef artan maliyetler ile hem üretimi yapan çiftçimiz hem de bunu endüstriyel ürüne dönüþtüren sanayicimiz zor durumda. Biz arkadaþlarýmýz ile birlikte bu zor süreci atlatmak için elimizi taþýn altýna koyuyor Nizip’e DEVA olmak için çalýþýyoruz” dedi.
Ertuðrul Kaya: Ýktidar yürüyüþümüz baþlamýþtýr
Kongrede bir konuþma DEVA Partisi Gaziantep Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya iktidarýn artýk yolcu olduðunu vurgulayarak DEVA Partisi olarak iktidara hazýrlandýklarýný söyledi.
Kaya, “Ýlçe kongrelerimiz iktidar yürüyüþümüzün temelini oluþturuyor. Bugün burada sadece Nizip’in deðil ülkemizin kaderini belirliyoruz. Ülkemizin dört bir yanýnda ilçe kongrelerimiz ile bu iktidar yürüyüþü baþlamýþtýr. Güzel ülkemizin içinde bulunduðu bu karanlýk dönemin DEVA Partisi iktidarý ile sonlanacaðýndan kimsenin þüphesi olmasýn. Buradaki çoþku, heyecan bunu gösteriyor. Nizip ilçe kongremizin Nizip’e hayýrlara vesile olmasýný diliyorum” diyerek sözlerini tamamladý.
Kongre sonucunda Nizip Ýlçe Baþkanlýðýna Ömer Kýlýçparlar yeniden seçilirken ilçe yönetim kurulu üyeliklerine ise Þükrü Çapan, Bekir Þen, Nazým Yýlmaz, Ýbrahim Halil Gümüþ, Mehmet Bozar, Nuri Yaþar, Mehmet Katarcý, Ükkaþ Palamut, Ömer Ýnal, Bülent Erdem, Bekir Arý, Doðan Bayýndýrlý, Habeþ Doðan ve Mehmet Emin Kurt seçildi.