Nizip Radyo Televizyon Yöneticilerinden Ýbrahim Sarý’ya Ziyaret
Nizip Radyo Televizyon Yöneticilerinden Ýbrahim Sarý’ya Ziyaret
Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, Genel Müdürü Ali Kýlýç, Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, Bizim Nizip Gazetesi Yöneticisi Ýsmet Kýlýç, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý’yý makamýnda ziyaret etti.
Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, geçtiðimiz günlerde Covid 19 mikrobuna yakalanan yoðun bakýmda tedavi gördükten sonra tekrar saðlýðýna kavuþan Borsa Baþkaný Ýbrahim Sarý'ya geçmiþ olsun dileklerinde bulundu.
Þen, Baþkan Sarý'nýn ilçe halkýmýza fabrikalarýnda önemli istihdam saðlayan deðerli bir iþadamý ve sivil toplum kuruluþu baþkaný olduðunu belirterek tekrar saðlýðýna kavuþmasý bizleri çok mutlu etmiþtir dedi. Þen, hayatlarýný kaybeden tüm vatandaþlarýmýza ise Allah'tan rahmet dilerken hastanelerde yatan vatandaþlarýmýza ise acil þifalar diledi. NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, ben þahsým ve kurum çalýþanlarým adýna sayýn Ýbrahim Sarý’ya bizleri kabul ettikleri için teþekkür ediyorum.” açýklamalarýnda bulundu.
Konuyla ilgili olarak Baþkan Ýbrahim Sarý, Nizip Radyo Televizyon Kurumunun ilçeye güzel hizmetler sunduðunu belirterek çalýþmalarý yakýndan takip ettiðini; Nizip Ticaret Borsasý olarak ilçesinin tek yerel medya kuruluþuna her zaman çalýþmalarý konusunda gereken desteðin saðlanacaðýný ifade edip ziyaretlerinden dolayý NRT yönetimine teþekkürlerini sundu.