Özel Vip Akkaya Güvenlik Kursunda Kontrol Ve Tedbirli Eðitim
Nizip ilçesinin tek özel güvenlik kursu olan Vip Akkaya Güvenlik þirketinde ateþ ölçümü, sosyal mesafe ve hijyen kurallarýný ön planda tutarak eðitimlerini sürdürüyor.
Koronavirüs tedbirleri kapsamýnda 16 Mart'ta kapanan özel eðitim kurslarý, etüt merkezleri, dershane, kreþ ve gündüz bakým evleri, 1 Haziran'da geçilen normalleþme süreciyle yeniden faaliyete geçti. Güvenlik adaylarý yaklaþýk 3 aylýk aradan sonra eðitimlerini almaya baþladýlar.*
Vip Akkaya Güvenlik þirketi ise öðrencilerin saðlýðýný korumak için gerekli olan önlemleri aldý.*
Bu konuda bir açýklma yapan Vip Akkaya Güvenlik þirketi yönetim kurulu Baþkaný Bekir Þen, kurs binamýzda ateþ ölçümü, sosyal mesafe kuralý ve hijyen ön planda tutuluyor. Ateþ ölçümü yapýlan öðrenciler, 20 kiþilik gruplar halinde aralarýnda 1.5 metrelik mesafe bulunan sýnýflarda eðitim görüyor. Kurumlardaki görevliler; *öðrencilerin, saðlýklarýnýn korunmasý noktasýnda ise özel hassasiyet gösteriyor. Kurs binalarýnda pek çok noktaya koronavirüse karþý uyulmasý gereken 14 kurala iliþkin uyarý afiþleri de bulduðunu söyledi.