NTO Baþkaný Özyurt’tan 19 Mayýs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramý Mesajý
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt 19 Mayýs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramý'nýn 101. yýldönümü dolayýsýyla bir mesaj yayýmladý.NTO Baþkaný Mehmet özyurt yayýnladýðý kutlama mesajýnda, Gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayýs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý'ný kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk baþta olmak üzere, Kurtuluþ Savaþý'nýn tüm kahramanlarýný ve tüm þehitlerimizi rahmet, saygý ve þükranla anýyorum dedi.19 Mayýs 1919 günü Türkiye Cumhuriyet'inin temeli atýldýðýný belirten NTO Yönetim Kurulu Baþkaný NTO Baþkaný özyurt Mehmet özyurt þunlarý ifade etti: Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayýsta baþlattýðý harekat tarihimizin dönüm noktalarýndan biridir. Büyük sýkýntý ve yokluklar içerisinde verilen çetin mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafýndan gençlerimize emanet edilerek Türk gençliðine olan sonsuz güvenini vurgulamýþtýr. Bizlerde Türkiye Cumhuriyeti'ni çaðdaþ medeniyetler seviyesine çýkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmek en büyük görevimiz olmalýdýr. Milletlerin geleceðe umutla bakabilmesi için gençlerine yatýrým yapmasý ile mümkündür. Türkiye de geleceðe gençlerle yol alacaktýr. ülke olarak en önemli sermayemiz genç nüfusumuzdur. Bu nedenle Cumhuriyetimizi ve istiklalimizi koruyup kollayacak, zamanlarýný, enerjilerini, potansiyellerini bu yolda kullanacak ve bu ülkeyi dünyanýn en geliþmiþ ülkeleri arasýna taþýyacak olan gençlerimizi yetiþtirmek zorundayýz. Gençlerimizin de bu sorumluluklarýnýn bilinciyle hareket ederek, çaðdaþ deðerlerden asla ödün vermeyeceklerine inancýmýz sonsuzdur. ifadelerini kullandý.