Hükümlüler okul temizliði yaptý
Hükümlüler okul temizliði yaptý
Nizip Denetimli Serbestlik Müdürlüðü olarak kamu yararýna ücretsiz çalýþtýrýlan 15 hükümlü tarafýndan sömestir tatili süresince 16 okulun temizliði gerçekleþtirilmiþtir.
Yarýyýl tatilinden dolayý okullarýn boþalmasýyla denetimli serbestlik kapsamýnda kamu hizmeti hükümlülerinin cezalarýnýn infazý için okullarda temizlik çalýþmasý yapýldý.
Nizip Denetimli Serbestlik Müdürü Ýsa Küçük, yaptýðý açýklamada, haklarýnda kamu cezasý yaptýrýmý uygulanan hükümlülerin, çalýþtýrýlarak cezalarýnýn infaz edildiðini belirtti.
Bu kapsamda ilçe genelinde haklarýnda kamu hizmeti yükümlülüðü verilen yaklaþýk 15 hükümlünün cezasýnýn infazýnýn gerçekleþtirildiðini aktaran Küçük, Nizip Denetim Serbestlik Müdürlüðü ile Milli Eðitim Müdürlüðü arasýnda düzenlenen protokol çerçevesinde okullarda temizlik,yapýlýyor. Bu iþlemler kamu hizmeti cezasý almýþ hükümlülerin çalýþtýrýlmasý ile devam ediyor. Bu çerçevede bu tür hizmet
ler devam edecektir.
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise Nizip Denetim Serbestlik Müdürlüðü ile Milli Eðitim Müdürlüðü arasýnda yapýlan iþbirliði protokolü çerçevesinde sömestr tatilinde yaklaþýk 15'ye yakýn denetim serbestliðindeki hükümlülerle 16 okulda temizlik iþlemleri yapýlmaktadýr. Bu çerçevede yapýlan hizmetler çok önemlidir. Eðitimde fiziksel anlamda ihtiyaç duyulan hizmetlerin yapýlmasý için verilen desteklemeler takdire þayandýr." ifadelerini kullandý.