-
Antepten Ilginç Olaylar
Gaziantep'te süs havuzundaki faciada hayatını kaybeden ve yaralanan 2 çocuğun ailesine ulaşılamazken, çocukları kurtarmaya çalışan 2 çocuk babası bir kişi de hayatını kaybetti.
Düztepe Mahallesi Özdemirbey Caddesi üzerinde öğle saatlerinde belediyeye ait bir süs havuzuna giren İbrahim Yardım ve 10 yaşlarındaki arkadaşı, elektirik akımına kapılınca o sırada otomobiliyle yoldan geçen Bilal Karataş çocukları kurtarmak istedi. Güçlükle İbrahim Yardım'ı havuz kenarına getiren Bilal Karataş, diğer çocuğu du almak isterken baygınlık geçirdi.
Hastaneye kaldırılan Bilal Karataş, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bilal Karataş'ın kurtardığı ve hastaneye kaldırılan İbrahim Yardım yoğun bakım ünitesine alınırken, yanında bulunan arkadaşı hayatını kaybetti. Olayı duyarak hastaneye gelen 2 çocuk babası Bilal Karataş'ın yakınları ise sinir kirizleri geçirdi. Bilal Karataş'ın eşi Fatoş Karataş gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.
Bu arada, olayla ilgili soruşturmayı sürdüren cumhuriyet savcısı, olayın yaşandığı süs havuzunu boşalttırarak tedbir amaçlı kapattı. Güvenlik şeridine alınan havuza kimse yaklaştırılmıyor.
Öte yandan, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde otopsisi tamamlanan Bilal Karataş, toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. Olay yerindeki vatandaşlar, çocukların hergün bu havuza gelerek serinlediklerini söyledi. Görgü tanıkları, olayın aniden geliştiğini belirterek, suda bulunan Bilal Karataş ve bir çocuğu tahta deyneklerle çıkardıklarını ifade ettiler.
Polis, olay sonrası yaralanan ve hayatını kaybeden çocukların yakınlarına ulaşmaya çalışıyor.
BU OLAYI DUYNUNUZ MU?
-
Antepten bir haberde benden.Antepteki şehiriçi yolların hali içler acısı her taraf inşaat yollar kapalı.Buradan yetkililere seslenmek istiyorum bir yeri bitirip diğer yere başlansa yollar kapalı kalmayacak.yani anlayacağınız antepte arabayla gidilecek yol kalmamış inşallah bir an önce düzelirde halk bir nebzede olsa nefes alır.