NTO Meclisi Nizip Müftüsü Musa Çiftçi’yi Aðýrladý
Nizip Ticaret Odasý (NTO) ekim ayý meclis toplantýsýnda Nizip Müftüsü Musa çiftçi'yi aðýrladý.Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkanlýðýna seçilen Bekir Karabacak ve meclis üyelerini ziyaret eden Nizip Müftüsü Musa çiftçi Nizip Ticaret Odasý ekim ayý meclis toplantýsýna da katýldý.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Ýlçemizde göreve baþlayan Nizip Müftümüz Musa çiftçi'yi meclis toplantýmýza davet ederek tanýþma fýrsatý bulduk. Kendilerinin bugün güzel sohbetini dinlemek istiyoruz. Yapmýþ olduðu bu anlamlý ziyaret için þahsým ve NTO Meclisi adýna çok teþekkür ediyorum dedi.Nizip Müftümüz Musa çiftçi ise þunlarý ifade etti: Bizler memleketimizin mana yönünden duacýlarýyýz, sizler de iþverenler ve sanayiciler olarak ilçemizin maddi gücüsünüz. Sizleri en derin sevgi ve muhabbetlerimle selamlýyorum. Dinimiz çalýþmayý ibadet mesafesinde kutsal saymýþtýr. Sizin en hayýrlýnýz kendi alýn teriyle el emeðiyle kazanan ve bunu tüketendir. Sizin en hayýrlýnýz insanlara hayýrlý olanýnýzdýr. Sizin en faydalýnýnýz hem kendi geçimini temin eden hem de baþkalarýnýn geçimine vesile olandýr. ücret karþýlýðýnda insanlarýn hayatýný kolaylaþtýrdýðýnýz için Allah katýnda sizler ibadet sevabý almaktansýnýz bu nedenle sizleri tebrik ediyoruz. Emin, güvenilir, mümin, sadýk ve dürüst tüccar kýyamet gününde peygamberler, þehitler ve sýddýklar ile beraber olacaklardýr demiþ peygamber efendimiz yani siz güzel bir yoldasýnýz. Bu nedenle biz müftülük camiasý olarak sizlerin her zaman yanýnda olacaðýz. Bizleri bugün misafir ettiðiniz için hepinize çok teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.Nizip Müftüsü Musa çiftçi'yi Nizip Ticaret Odasý'nda aðýrlamaktan duyduðu memnuniyeti ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Burada bulanan arkadaþlarýmýz; üreten, istihdam saðlayan, hem kendi aileleri, hem de yanýnda çalýþtýrdýklarý insanlarýn geçimine ve ülke ekonomisine katký saðlayan sektör temsilcileridir. Her sektörün kanat önderleri odamýzýn meclisini oluþturmaktadýr. Biz oda olarak iþin sadece ticari kýsmýyla ilgilenmiyoruz. Ýlçemizin sosyal hayatýnýn iyileþmesi, yaþam kalitesinin artmasý ve ülkemizin faydasýna olan her þeyde elimizi taþýn altýna koymaktayýz dedi.Toplantýnýn sonunda Nizip Müftüsü Musa çiftçi NTO Baþkanlarýna Kur'an-ý kerim hediye ederken, NTO Baþkanlarý Karabacak ve özyurt tarafýndan Müftü çiftçi'ye ziyaret anýsýna plaket takdim edildi.