Öðrencilerden Baþkan Sarý ya ziyaret
Öðrencilerden Baþkan Sarý?ya ziyaretÖzel Nizip Ayyýldýz Koleji öðrencileri Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý?yý ziyaret etti.Encümen Toplantý Salonu?nda gerçekleþen ve Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur?un da hazýr bulunduðu ziyarette, öðrencilerle yakýndan ilgilenen Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve Baþkan yardýmcýsý Salih Uygur, onlarla bir süre sohbet etti.Öðrencilere Belediye ve Belediyecilik hakkýnda bilgi vererek öðrencilerden gelen sorularý yanýtlayan Baþkan Sarý, son yýllarda eðitim ve öðretim alanýnda yapýlan özverili çalýþmalar sonucunda okullarýmýzdaki öðrencilerin baþarýlarý artarak devam ediyor. Nizip?te var olan eðitim kalitesinin daha da yükselmesi için her türlü çabayý göstermek ve desteklerimizi saðlamak için elimizden geleni yaptýk ve yapmaya da devam edeceðiz þeklinde konuþtu.Okul Müdürü Nadide Alkandað ise, ev sahipliðinden dolayý Belediye Baþkaný Mehmet Sarý?ya teþekkür ederek ziyaretin verimli ve güzel bir ziyaret olduðunu ifade etti.https://www.youtube.com/embed/I96L4o6jRV0