Nizip Sporun Siverek Belediye Spor hazýrlýðý sürüyor
Nizip Sporun Siverek Belediye Spor hazýrlýðý sürüyorGeçtiðimiz hafta karþý rakip 1920 Maraþ Sporun maça çýkmamasý nedeniyle hükmen galip sayýlan ve Kahramanmaraþ?tan puanla dönen Nizip spor?un Siverek Belediye Spor hazýrlýðý sürüyor.29 Eylül Pazar günü kendi sahasýnda Siverek Belediye Sporu konuk edecek olan Nizip Sporlu futbolcularýn antrenman çalýþmasý bugün de devam etti.Futbolcularýn koþu çalýþmasý sonrasý Fatih Sultan Mahallesi Muhtarý Ahmet Ceylan tarafýndan kurban kesildi.Kurban kesim töreninde NRT Yönetim Kurulu Baþkaný ve Nizip Spor Baþkan Yardýmcýsý Bekir Þen ve Nizip Spor Yönetimi de hazýr bulundu.Konu hakkýnda bir açýklamada bulunan Nizip Spor Teknik Direktörü Halis Özipek, ?Geçtiðimiz hafta rakibimiz sahaya çýkmadý, dolayýsýyla hükmen galip ayrýldýk ve Nizip?e puanla döndük. Tabi bu maçý unuttuk bu Pazar günü kendi sahamýzda Siverek Belediye Sporu aðýrlayacaðýz. Bu maçtan da puan alacaðýmýzý ümit ediyorum, seyircilerimizden ve taraftarlarýmýzdan özellikle bizleri yalnýz býrakmamalarýný bekliyor herkesi davet ediyorum? diye konuþtu.https://www.youtube.com/embed/geq-mL_dzak