Nizip ticaret borsasindan eðitime destek
NÝZÝP TÝCARET BORSASINDAN EÐÝTÝME DESTEKTürkiye Odalar Borsalar Birliði (TOBB) tarafýndan geleneksel hale getirilen eðitim yardýmý Nizip Ticaret Borsasý tarafýndan bu yýlda yapýlmaya devam edildi.Nizip Ticaret Borsasý Meclis Toplantý odasýnda gerçekleþen eðitim yardým törenine Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Baþkan Yrd. Ahmet Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Nizip Ticaret Borsasý Meclis Üyelerimizden Reþat Oktay, Mehmet Ali Kýlýç, Coþkun Güngördü ve Okul Müdürleri katýldý.Yardýmlar Nizip?te bulunan 23 farklý Ýlkokula, Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan gönderilen listelere uygun olarak okul müdürleri ve müdür yardýmcýlarýna Ticaret Borsasý Yönetim ve Meclis Kurulu üyeleri tarafýndan teslim edildi. Toplamda 23 Ýlkokula 800 adet okul kýyafet yardýmý yapýldýðýný açýklayan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði ve Nizip Ticaret Borsasý olarak her zaman eðitim ve öðretim faaliyetlerine destek vereceklerini ve ayrýca eðitim camiasýnýn her zaman yanýnda olduklarýný belirtti. Baþkan Sarý devam eden konuþmasýnda; ?Öðrencilerimizi biraz olsun mutlu edebilmek, yüzlerinde tebessüm oluþmasýný saðlamak için buradayýz. Nizip Ticaret Borsasý olarak sürekli eðitimi destekleyici faaliyetler içinde yer aldýk. Bugün de her zaman yaptýðýmýz gibi ihtiyaç sahibi yavrularýmýzýn ihtiyaçlarýný elimizden geldiði kadar karþýlamaya çalýþýyor ve her yýl bu yardýmlara devam ediyoruz. Bu yardým görevi için emekleri geçen baþta Nizip Kaymakamýmýz Sn. Kemal Þahin ve Milli Eðitim Müdürümüz Sn. Cengiz Gündeþ bey olmak üzere burada bulunan tüm öðretmenlerimize teþekkürlerimi sunuyor, öðrencilerimize ve öðretmenlerimize yeni eðitim öðretim yýlýnda baþarýlar diliyorum. ?ifadelerini kullandý.https://www.youtube.com/embed/IBiKII8EOl8