NTO’ dan Jandarma Komutaný Mehmet Diki’ye Ziyaret
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve beraberindeki yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Nizip'te göreve yeni baþlayan Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Mehmet Diki'ye hayýrlý olsun ziyaretlerinde bulundu.Görevine yeni atanan Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Mehmet Diki'ye baþarýlar dileyen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü; Nizip halký vatanýna milletine sadýk ve ilçede görev yapan kamu görevlilerine sahip çýkan bir millettir. Bizlerde Nizip Ticaret Odasý olarak faal bin dört yüz üyemiz ile birlikte Ýlçe Jandarma Komutanlýðýmýzýn destekçisi olacaðýz. Kamu kurum ve kuruluþlarýmýz ile geçmiþte iþbirliði içerisinde çalýþýlarak baþarýlý iþlere imza attýk. Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Mehmet Diki ile de beraber ülkemiz ve ilçemiz için baþarýlý çalýþmalar yapacaðýmýza inanýyorum dedi.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden Jandarma Komutaný Binbaþý Mehmet Diki ise, Ýnþallah iþbirliði içerisinde vatandaþlarýmýzýn da desteðiyle görevimizi layýkýyla yerine getireceðimize inanýyorum. Bugün bizleri ziyaret eden Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve üyelerine çok teþekkür ederim þeklinde konuþtu.Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Abdullah Altýnbaþ, NTO Yönetim Kurulu üyeleri Osman Alpaslan, Ýbrahim özkaya, Mustafa Kaya, Hüseyin Yaprak, NTO Meclis üyeleri Hasan Kaya, Ýbrahim Fatih öztürkmen, Ýbrahim Demir, NTO Disiplin Kurulu üyesi Mehmet Daðlý ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.