NTO dan ?Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor
NTO?dan ?Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor" ProjesineDestekGaziantep Valiliði tarafýndan baþlatýlan "Ben Okuyorum,Gaziantep Okuyor" Projesi kapsamýnda Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve AlkanMesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iþbirliði ile Nizip Çarþý Cami Meydaný?ndakitap okuma etkinliði düzenlendi.Düzenlenen etkinliðe NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTOYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiMüdüresi Kýymet Taþ, NTO personelleri, Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiöðretmenleri ve vatandaþlar da katýldý.Gaziantep Valiliði tarafýndan yürütülen "Ben Okuyorum,Gaziantep Okuyor" projesini desteklediklerini belirten Alkan Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi Müdüresi Kýymet Taþ, ?Nizip Ticaret Odasý Baþkanlýðý?nýndestekleri ve halkýmýzýn katýlýmý ile kitap okuma etkinliði düzenliyoruz.?dedi. Nizip Ticaret Odasý?nýn böyle anlamlý bir etkinliðe vermiþolduðu desteðin kendilerini sevindirdiðini belirten Müdüre Kýymet Taþ sözleriniþu þekilde sürdürdü: ?Nizip Çarþý Cami Meydaný?nda bayanlarýn kitap okumasýdiðer vatandaþlarýmýza referans olmuþtur. Böyle bir projenin içerisinde yeraldýðýmýz için çok mutluyuz. Þuan meydanda bulunan gençlerimize ücretsiz kitapdaðýtýmý yaptýk. Amacýmýz kitap okuma oranýný arttýrmak ve her bireye kitap okumaalýþkanlýðýný kazandýrmaktýr. Nizip Ticaret Odasý?na koþulsuz þartsýz eðitmevermiþ olduðu desteklerden dolayý çok teþekkür ediyoruz.? þeklinde konuþtuNTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise þunlarý ifadeetti: ?Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile çalýþmaktan ve onlarlaberaber hareket etmekten þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna bir kez dahamemnuniyet duyduðumu ifade etmek istiyorum. Okulumuzun mesleki eðitime yapmýþolduðu güzel çalýþmalarýn yanýn sýra böyle anlamlý etkinler içerisinde de yeralmaktadýr. Bizler de bugün "Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor"projesine destek olmak için kitap okuma etkinliðine katýldýk. Nizip TicaretOdasý Yönetim Kurulu Baþkaný ve bir Nizip?li iþ adamý olarak eðitim camiasý ileher zaman beraber yürümeye devam edecek ve eðitim camiasýna verdiðimiz sözleritutmaya devam edeceðiz.? ifadelerini kullandý.