Müftülükten 4 ve 6 Yaþ Grubu Kuran Kurslarý Ýçin Çaðrý
Müftülükten 4-6 Yaþ Grubu Kur?an Kurslarý Ýçin Çaðrý Diyanet Ýþleri Baþkanlýðýnca yürütülen 4-6 yaþ grubu Kur?an kurslarý için Nizip ilçe müftülüðünden kayýt çaðrýsý yapýldý. Nizip ilçe Müftüsü Musa Çiftçi, 4-6 yaþ grubu Kur?an kurslarý için kayýtlarýn 9 Eylül pazartesi günü baþlayacaðýný eðitim ve öðretimin ise 16 Eylül Pazartesi günü baþlayacaðýný söyledi. Müftü Çiftçi, Ýlçe merkezlerinde açýlan bu kurslara kayýt için çocuklarda sadece 48 ayý doldurmuþ olma þartý arandýðý, bunun dýþýnda baþkaca bir þartýn bulunmadýðý, velilerin ilçe müftülüðüne baþvurmasýnýn yeterli olacaðý belirtti. ilçe müftüsü Musa Çiftçi, Nizip ilçe genelinde 4-6 yaþ gurubu Kur?an kurslarýna bu sene özel bir önem verdiklerini belirterek kurslarýmýzda eðitimler çocuklarýmýzýn yaþlarýna uygun þekilde alanýnda uzman ve yeterliliði olan öðreticiler tarafýndan verilecek. 4-6 yaþ grubu kurslarýmýz ayný zamanda kreþ niteliðinde hizmet veren kurslardýr. Ben Niziplilere bu kurslarýmýza ilgi göstermeye ve çocuklarýný kayýt yaptýrmaya davet ediyorum? þeklinde konuþtu. Nizip müftülüðü tarafýndan 6 Eðitim binasýnda bu kurslarýn 2,3 ve 4 sýnýf þeklinde sabah ve öðle olmak üzere eðitim ve öðretim vereceðini söyledi. Müftü Çiftçi, 161 binada eðitim veren yaz kuran kurslarýnda ise 4568 erkek ve 5122 kýz öðrenci olmak üzere 9690 öðrencinin kurs aldýðýný ifade etti.https://www.youtube.com/embed/rCzxqDXh4ek