Baþkan Sarý dan Zabýta Haftasý mesajý
Baþkan Sarý?dan Zabýta Haftasý mesajýNizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, her yýl 1-7 Eylül tarihleri arasýnda kutlanan ?Zabýta Haftasý?nýn 193. kuruluþ yýl dönümü dolayýsýyla bir mesaj yayýmlayarak, Zabýta teþkilatýnýn haftasýný kutladý.Zabýtanýn temellerinin atýldýðý 1826 yýlý esas alýnarak kutlanan hafta ile ilgili yaptýðý açýklamada, halkýn saðlýðý ve güvenliði için gece gündüz demeden çalýþan baþta Nizip Belediyesi?nde görevli Zabýta personeli olmak üzere tüm Zabýta teþkilatýnýn haftasýný kutlayan Baþkan Sarý, özverili çalýþmalarýndan dolayý mesai arkadaþlarýna teþekkür etti.Zabýta teþkilatýnýn, halkýn saðlýðý, huzuru ve güvenliði için 7 gün 24 saat fedakarlýkla çalýþtýðýný ifade eden Baþkan Sarý, ?Vatandaþlarýn huzuru ve saðlýðý için güvenli ve düzenli bir yaþam alaný hazýrlamakla görevli olan Zabýta teþkilatýnýn haftasýný kutluyorum. Ülkemizin tüm il ve ilçelerinde olduðu gibi belediyemiz bünyesinde de, daha yaþanabilir bir Nizip için büyük bir gayret ve özveriyle çalýþan Zabýta ekiplerimize özverili çalýþmalarýndan dolayý teþekkür ediyorum. Halkýn saðlýðýný ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden mesai arkadaþlarým baþta olmak üzere tüm zabýta teþkilatýmýzýn ?Zabýta Haftasýný? kutluyor, görevlerinde baþarýlar diliyorum"