Iso 9001 2015 kys belge yenileme denetimi gerçekleþti
ISO 9001 2015 KYS BELGE YENÝLEME DENETÝMÝ GERÇEKLEÞTÝNizip Ticaret Borsasý'nda uygulanmakta olan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin belge yenileme denetimi Borsa hizmet binasýnda gerçekleþtirildi.TSE Güneydoðu Bölge Koordinatörlüðü baþ tetkik görevlisi M.Hakan Yýldýrým ve tetkik görevlisi Mehmet Genç tarafýndan gerçekleþtirilen denetimin açýlýþ toplantýsýna Borsanýn Yönetim Kurulu Baþkan Yrd. Ahmet Polat, Genel Sekreter Mehmet Eray Ölçal, ve ilgili personeller katýldý. Denetim neticesinde kalite standartlarýmýz bir kez daha tam puan aldý. Borsa Kalite birimlerinde ve tüm süreçlerde dokümanlarýn ve kayýtlarýn yeni versiyona göre güncellenmiþ hallerinin örnekleme metoduyla incelenmesi, ilgili alanlardaki çalýþmalarýn ve þartlarýn gözlemlenmesi suretiyle gerçekleþen tetkikler kapsamýnda; Borsada yürütülen faaliyetlerin TS EN ISO 9001:2015 standartlarýna dokümantasyon ve uygulama açýsýndan uygunluðu denetlendi. Kalite Yönetim Sistemi standartlarý çerçevesinde üye odaklý yapýlan çalýþmalar incelendi. Denetime Nizip Ticaret Borsasýyý temsilen Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Abuzer Küpeli, katýldý.Baþarýlý tetkik sonrasý kapanýþ toplantýsýnda görüþlerini dile getiren TSE Güneydoðu Bölge Koordinatörlüðü baþ tetkik görevlisi M.Hakan Yýldýrým ve tetkik görevlisi Mehmet Genç, Borsamýzdaki baþarýlý çalýþmalardan dolayý baþta Yönetim Kurulumuz olmak üzere emeði geçen tüm personelleri tebrik etti.