Nizip Gazeteciler Derneðinden NTO ya Ziyaret
Nizip Gazeteciler Derneði?nden NTO?ya ZiyaretNizip Gazeteciler Derneði üyeleri Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Bekir Karabacak?ý makamýnda ziyaret etti.Ýlk olarak NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt?u ziyaret eden Nizip Gazeteciler Derneði üyeleri ilçemizdeki basýn kuruluþlarý hakkýnda görüþ alýþveriþinde bulundu.Gerçekleþen ziyarette bir açýklama yapan NTO Baþkaný Özyurt ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek þunlarý ifade etti: ?Önelcikle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basýn Bayramý olmasý dolayýsýyla tüm gazeteci arkadaþlarýmýn Basýn Bayramýný tebrik ediyorum. Ýlkeli ve dürüst gazetecilik yapan, mesleðini idame eden arkadaþlarýmýzýn her zaman yanýnda olacaðýmýzý ve onlarla birlikte yürüyeceðimizden hiç kimsenin þüphesi olmasýn. Yaklaþýk onbeþ yýllýk baþkanlýk dönemimde biz kendi ilkelerimizden hiçbir zaman taviz vermedik, inþallah bundan sonra da vermeyeceðiz. Nizip?te hizmet veren gazetecilerimiz tarafýndan kurulan Nizip Gazeteciler Derneði?nin de Ýlçemiz baþta olmak üzere Ýlçe halkýmýza hayýrlý ve uðurlu olmasýný diliyorum.? þeklinde konuþtu.Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ise ?Bugün 24 Temmuz Gazeteciler ve Basýn Bayramý olmasýndan dolayý tüm basýn çalýþanlarý arkadaþlarýmýzý tebrik ediyor, Basýn Bayramlarýný kutluyorum. Bu anlamlý günde Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt?un misafiri olduk. Kendisine ilçemizin ekonomisine, sanayisine ve eðitimine vermiþ olduðu katýklardan dolayý çok teþekkür ediyorum.? dedi.Ziyaretin sonunda Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt?a Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ve üyeleri tarafýndan tablo takdim edildi.Nizip Gazeteciler Derneði üyeleri ikinci ziyaretini de Nizip Ticaret odasý Meclis Baþkanlýðý?na seçilen Bekir Karabacak?a yaptý.Nizip Gazeteciler Derneði üyelerine yapmýþ olduklarý nazik ziyaretleri için teþekkür eden NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak sözlerini þu þekilde sürdürdü: ?Tüm basýn mensubu arkadaþlarýmýn 24 Temmuz Gazeteciler ve Basýn Bayramý?ný caný gönülden kutluyorum. Gazetecilik ve basýn bu milletin bu devletin vazgeçilmezidir. Yanlýþ ve doðrunun, iyi ve kötünün ayrýþmasýnda gerek halkýn gerek yöneticilerin doðruya yönelmesinde ki en büyük ivme olduðuna inanýyorum.? dedi.Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ise Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkanlýðý?na seçilen Bekir Karabacak?ý tebrik ederek þunlarý ifade etti: ?Bilindiði üzere Meclis Baþkanýmýz Bekir Karabacak Nizip?te saygýn ve tanýnan bir iþadamýdýr. Ticaret odamýzda da daha önce birçok görevlerde bulunarak baþarýlý hizmetler yapmýþtýr. Bizde kendisini bugün ziyaret ederek hayýrlý olsun dileklerinde bulunduk. Kendisine görevi devreden iþadamý Mustafa Doktoroðlu?na da yapmýþ olduðu hizmetlerden dolayý teþekkür ediyor, Meclis Baþkanýmýz Bekir Karabacak?a yeni görevinde de baþarýlar diliyoruz.? ifadelerini kullandý.Konuþmalarýn ardýndan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak?a Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ve üyeleri tarafýndan tablo takdim edildi.Gerçekleþen ziyarete NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Necdet Baþeðmez, NTO yönetim kurulu üyeleri Osman Alpaslan, Ýbrahim Özkaya ve Nizip Gazeteciler Derneði üyeleri katýldý.