NTO Alkan Meslek Lisesi Okul Meclisi Toplantýsýna Katýldý
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Meclisi buluþmasýna katýldý.Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi?nde düzenlenen toplantýya Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Mehmet Demir, NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Abdullah Altýnbaþ, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, öðretmenler ve davetliler de katýldý.Programýn açýlýþ konuþmasýný yapan Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Kýymet Taþ ?Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ve Nizip Ticaret Odasý yöneticilerinin okul meclisi toplantýsýna katýldýklarýndan dolayý mutluluk duyuyoruz.?dedi.Mesleki ve teknik eðitimde parlayan yýldýz vizyonuna sahip olarak Türk milli eðitim sisteminin genel ve özel amaçlarý doðrultusunda hareket ettiklerini belirten müdüre kýymet taþ sözlerini þu þekilde sürdürdü: ? Geliþime açýk, yenilikleri takip eden, sorumluluk bilinci geliþmiþ bireyler ve eleþtiriler düþünen, sorgulayan, araþtýran, Atatürk ilke ve inkýlâplarýna baðlý, küresel bakýþ açýsýna sahip, teknolojik ve bilimsel bilgiyi buluþlarla süsleyen, sektörün iþ gücü ihtiyacýna cevap verebilecek nitelikte kalifiye elemanlar yetiþtirerek iþ hayatýna ve yüksek öðrenime hazýrlamak misyonunu hedef alan çalýþmalarýmýzla öðrencilerimizi geleceðe hazýrlama çabasý içerisindeyiz. Okulumuz sadece akademik baþarýya endeksli hareket etmeyerek sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerle de öðlecilerimizin kendilerini geliþtirme, güven duygusunu arttýrma ve okul aidiyet duygusunu yaratma kapsamýnda faydalý olacaðýna inanmaktayýz. Bu faydalý kazanýmlarýn öðrencilerimiz aracýlýðýyla aile ortamýna taþýmasý amaçlarýmýz arasýndadýr. Bu çalýþmalarýn çarpan etkisiyle de daha geniþ bir alana yayýlarak toplam kaliteyi yakalayacaðýmýza inanmaktayýz.? þeklinde konuþtu.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise þunlarý ifade etti: ?Okulumuzun mesleki eðitime yapmýþ olduðu güzel çalýþmalarý heyecan ve dikkatle dinledik. Alkan Kýz Meslek Lisesi ile çalýþmaktan ve onlarla beraber hareket etmekten þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna bir kez daha memnuniyet duyduðumu ifade etmek istiyorum. Gerek iþ gücüne katkýlarýndan dolayý gerekse böyle farkýndalýk oluþturduklarýndan dolayý Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Kýymet Taþ ve okulumuz yöneticilerini gerçekten çok tebrik ediyorum. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný ve bir Nizip?li iþ adamý olarak eðitim camiasý ile her zaman beraber yürümeye devam edecek ve eðitim camiasýna verdiðimiz sözleri tutmaya devam edeceðiz.? diye konuþtu.Konuþmalarýn ardýndan Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Kýymet Taþ Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi?nin yapmýþ olduðu faaliyetler hakkýnda katýlýmcýlara sunum yaptý.Program sonunda Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Meclis Baþkaný Adile Nur Ýyem ve öðrenciler tarafýndan Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt?a çiçek takdim edildi.