Gto baþkani yildirim ve genç giriþimciler kurulu üyeleri ntbye ziyarette bulundu
Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet TuncayYýldýrým, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Gaziantep Genç GiriþimcilerKurulu Baþkaný Ýbrahim Sarýca ve kurul üyeleri, Nizip Ticaret Borsasýnaziyarette bulunarak, Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý ve Yönetim KuruluBaþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat ile bir araya geldi. Ziyaretleri için Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Tuncay Yýldýrým, TOBBGaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarýca ve kurul üyelerineteþekkür eden Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, genç giriþimcilereçalýþmalarýnda baþarýlar dileyerek, Gaziantep?in geleceðine yön verecek olankomitenin atacaðý her adýmda, yapacaklarý her faaliyette destekçileri olacaðýnýbelirtti. Yönetim Kurulu Baþkan Ýbrahim Sarý ve yönetim kurulunateþekkür eden Ýbrahim Sarýca da, ?Gaziantep genç bir nüfusa sahip ve bunu iyideðerlendirmek istiyoruz. Yeni göreve gelen genç giriþimciler kurulu olarakkentimiz ve ülkemiz için yeni projeler geliþtirmek için var gücümüzleçalýþacaðýz. Aldýðýmýz sorumluluðun ve üstlendiðimiz yükün farkýndayýz.Sizlerin de desteði ile inþallah bu sorumluluklarýn da üstesinden geleceðiz?diye konuþtu. https://www.youtube.com/embed/cBNQ0bHBVl4