Nto dan nizip belediye baþkani mehmet sari ya ziyaret
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu, Meclis ve DisiplinÜyeleri ile birlikte yapýlan yerel seçimler sonucu Nizip Belediye Baþkanlýðý?naseçilen Mehmet Sarý?ya hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Gerçekleþen ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özyurt, ?Nizip Belediye Baþkanlýðý?na seçilen Mehmet Sarý?yýNizip Ticaret Odasý ve þahsým adýna tebrik ediyor görevlerinde baþarýlardiliyorum.? dedi.Nizip Ticaret Odasý?nýn vazifesiolsun veya olmasýn Nizip Belediyesi?nin her zaman yanýnda olacaklarýný belirtenNTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: ?Nizip Ticaret Odasý olarakNizip?in ekonomisinin ve sosyal hayatýnýn geliþmesi için elimizi her taþýnaltýna koymaya hazýr olduðumuzu belirtmek isterim. Ortak akýlla hareket etmekilçemizin ve ülkemizin faydasýna olacaktýr. Nizip Ticaret Odasý geçmiþtenbugüne kadar kurum, kuruluþ ve odalar ile ortak akýlla hareket etmiþtir.Ýnþallah belediyemizle bundan sonraki dönemde de ortak akýlla hareket ederekdaha fazla inisiyatif ve görev almak istiyoruz. Bu baðlamda Nizip Ticaret Odasýolarak üzerimize düþen her türlü görevi yapmaya hazýrýz ve her zaman dayanýnýzdayýz.? þeklinde konuþtu.Nizip Belediye Baþkaný MehmetSarý ise þu þekilde konuþtu: ?Daha öncede sizleri ziyaretimde de belirttiðimgibi görevi ve emaneti aldýðýmýz gün itibari ile memleketimize hangi türhizmetleri yapabiliriz onun çalýþmasý ve kaygýsý içerisindeyiz. Bizler meclisüyelerimiz, belediyedeki çalýþanlarýmýzla birlikte inþallah daha yaþanabilir,daha huzurlu, daha geliþmiþ ve birçok noktada kendini aþmýþ bir Nizip?inoluþmasý için gayret göstereceðiz. Bu anlamda sivil toplum kuruluþlarýmýzýnodalarýmýzýn katký ve desteklerini tabi ki bekliyorum. Çünkü belediyeninyapacaðý hizmetler tek baþýna bir yere kadar ulaþýr. Ancak burada gerek ticaretodamýz gerek ticaret borsamýz ve sivil toplum kuruluþlarýmýz ile el eleverdiðimiz zaman yapacaðýmýz çalýþmalar daha hýzlý bir þekilde ivme kazanarakdaha güzel noktalara taþýnacaktýr. Sivil toplum kuruluþlarýyla yapacaðýmýzçalýþtaylarla ilçemizi ortak akýlla gerek sanayisi gerek ticareti gerek turizmiile en güzel noktalara taþýma gayreti içerisinde olacaðýz. Ben yaptýklarýziyaretten dolayý Nizip Ticaret Odasý?na ve üyelerine teþekkür ediyorum.?ifadelerini kullandý.Yapýlan ziyarete Nizip TicaretOdasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Yönetim Kurulu Baþkan YardýmcýlarýBekir Karabacak, Savaþ Ali Alkan, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kuruluüyeleri de katýldý.https://www.youtube.com/embed/Ls1nmNRTh7I