NTO Polis Teþkilatý nýn 174. Kuruluþ Yýldönümü Programýna Katýldý
Nizip Ticaret Odasý, Nizip Ticaret Borsasý Konferans salonunda düzenlenen Polis Teþkilatý?nýn kuruluþunun 174. yýl dönümü kutlama programýna katýldý.Düzenlenen programa Nizip Ticaret Odasý?ný temsilen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Bekir Karabacak, Savaþ Ali Alkan, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri de katýldý. Ayrýca programa Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Ozan Azgýt, Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Resul Çot, Nizip Belediye Baþkan Yrd. Salih Uygur, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Nizip Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Personelleri, Protokol Üyeleri, Mahalle Muhtarlarý ve davetliler katýldý.Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý sonrasýnda baþlayan programda Nizip Ýlçe Emniyet Müdür Mustafa Yaman günün anlam ve önemini belirten konuþma yaptý.Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman konuþmasýnda ; ? Türk Polis Teþkilatýmýzýn 174. yýlýný kutlamakta olduðumuz bugünde, Polisimiz, Kahramanlýk, Fedakârlýk ve baþarýlarýyla milletimizin engin sevgi ve güvenini kazanmanýn onur ve gururunu yaþamaktadýr. Kurulduðu 1845 yýlýndan itibaren sürekli deðiþen ve geliþen dünya koþullarýna uygun olarak, hýzlý bir þekilde kendini yenileyen ve geliþtiren teþkilatýmýz, baþarýlarýyla halkýmýzýn gönlünde haklý bir yer edinmiþtir. Ýlçemizin, huzur ve güvenliðinin saðlanmasýnda, üzerimize düþen tüm sorumluluklarýmýzý güler yüzlü, objektif, saydam, eðitimli ve özverili görev anlayýþýyla yerine getirmekteyiz. Bugüne kadar yaptýðýmýz çalýþmalarla halkýn sevgi, güven ve desteðini aldýk. Bundan sonra da yapacaðýmýz hizmetlerde insan haklarýna saygýlý, hukukun üstünlüðüne inanan, ayný inanç ve özveriyle görevlerimizi sürdüreceðiz. Bu vesileyle teþkilatýmýzýn 174. yýlýnda kahraman þehitlerimiz rahmetle, gazileri, malulleri ve emeklilerimizi minnetle anarken, tüm meslektaþlarýmýn eþ ve çocuklarýnýn kuruluþ yýldönümünü kutluyor, saðlýk, baþarý ve mutluluklar diliyorum.?dedi.Program Nizip Þehit Seyit Ahmet Çakýr Anadolu Ýmam Hatip Lisesi ve Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öðretmenlerinin ve öðrencilerinin hazýrlamýþ olduðu gösterilerle devam etti.Polis haftasý münasebetiyle düzenlenen kompozisyon, þiir ve resim dalýnda dereceye giren öðrencilere hediyeleri, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin takdim etti.Daha sonra Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðünde görev yaparak baþarý saðlayan Polis Memurlarýna baþarý belgesi takdim edildi.Polis haftasý münasebetiyle Nizip Ticaret Borsasý?nýn yapmýþ olduðu katkýlardan dolayý, Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý?ya, Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Yaman tarafýndan teþekkür plaketi takdim edildi.Polis Teþkilatýnýn 174. Yýl dönümü programý davetlilerin günün anýsýna hatýra fotoðrafý çektirmesiyle sona erdi.