-
Polis haftasi kutlandi
Türk Polis Teþkilatý'nýnkuruluþunun 174. yýl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftasý Gaziantep?in Nizipilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandý. Ýlçe Emniyet MüdürüMustafa Yaman?ýn Kültür Parký?ndaki Atatürk Anýtý?na çelenksunumuyla baþlayan program, Nizip Ticaret Borsasý Konferans Salonundadevam etti. Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý sonrasýnda baþlayan programdagünün anlam ve önemini belirten konuþma yapan Emniyet Müdürü Yaman, ?Türk PolisTeþkilatýmýzýn 174. yýlýný kutlamakta olduðumuz bugünde, Polisimiz,Kahramanlýk, Fedakarlýk ve baþarýlarýyla milletimizin engin sevgi ve güveninikazanmanýn onur ve gururunu yaþadýklarýný söyledi. Ýlçenin huzur ve güvenliðinin saðlanmasýnda, üzerlerinedüþen tüm sorumluluklarý yerine getirdikleriniifade eden Yaman??Güler yüzlü,objektif, saydam, eðitimli ve özverili görev anlayýþýyla yerine getirmekteyiz.Bugüne kadar yaptýðýmýz çalýþmalarla halkýn sevgi, güven ve desteðini aldýk.Bundan sonra da yapacaðýmýz hizmetlerde insan haklarýna saygýlý, hukukunüstünlüðüne inanan, ayný inanç ve özveriyle görevlerimizi sürdüreceðiz?? dedi. Program Nizip Þehit Seyit Ahmet Çakýr Anadolu Ýmam HatipLisesi ve Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öðretmenlerinin veöðrencilerinin hazýrlamýþ olduðu gösterilerle devam etti. Polis haftasý münasebetiyle düzenlenen kompozisyon, þiir veresim dalýnda dereceye giren öðrencilere hediyeleri, Nizip Kaymakamý KemalÞahin takdim etti. Daha sonra Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðünde görev yaparakbaþarý saðlayan Polis Memurlarýna baþarý belgesi takdim edildi. Polis haftasý münasebetiyle Nizip Ticaret Borsasýnýn yapmýþolduðu katkýlardan dolayý, Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý?ya, NizipEmniyet Müdürü Mustafa Yaman tarafýndan teþekkür plaketi takdim edildi. Polis Teþkilatýnýn 174. Yýl dönümü programý günün anýsýnadavetlilerin hatýra fotoðrafý çektirmesiyle sona erdi.Programa, Nizip CumhuriyetBaþsavcýsý Ozan Azgýt, Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Resul Çot, Nizip BelediyeBaþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ,Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu BaþkanýÝbrahim Sarý, Nizip Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Nizip ÝlçeEmniyet Müdürlüðü Personelleri, Protokol Üyeleri, Mahalle Muhtarlarý vedavetliler katýldý.