Nto da bilgi yariþmalari nin kura çekimi yapildi
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan organize edilenNizip Ticaret Odasý sponsorluðunda ve ev sahipliðinde düzenlenecek olan?Ortaokullar Arasý Bilgi Yarýþmasý? kura çekimi Nizip Ticaret Odasý toplantýsalonunda gerçekleþti. 18 Martta baþlayacak olan bilgi yarýþmalarýna Nizip ve çevreköylerinde bulunan 44 Ortaokul katýlacak. Nizip Ticaret Odasý?nýn geleneði bozmayarak bilgiyarýþmalarýna yine sponsor olduðunu belirten Nizip Ýlçe Milli Eðitim MüdürüCengiz Gündeþ þunlarý ifade etti: ?Bu yarýþmalar Nizip Ticaret Odasý?nýnklasiði haline gelmiþtir, ayný þekilde Milli Eðitim Müdürlüðümüz tarafýndanorganize edilen Eðitimde Baþarý Ödül Töreni?ne de sponsor olmuþtur. Ben bundandolayý gurur duydum, gerçekten eðitime maddi manevi çok alanda destek veriyorve bunlar saymakla bitmez. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen NizipTicaret Odasý Baþkanýna, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine çok teþekkürediyorum.? dedi. Nizip Ticaret Odasý olarak eðitime ve çocuklarýn geleceðineönemli derecede deðer verdiklerini belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özyurt, ?Nizip Ticaret Odasý sponsorluðunda ve ev sahipliðindebilgi yarýþmalýlarýnýn bu yýl 16.sýný düzenlemekteyiz.? dedi. Yarýþmaya katýlacak olan tüm okullara ve öðrencilerebaþarýlar dileyen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Özyurtkonuþmasýnda; ?Okul Müdürü ve idareci arkadaþlarýma teþrifleri için çokteþekkür ediyor ve bayan hocalarýmýzýn da 8 Mart Dünya Kadýnlar Günü?nükutluyorum. Bu yarýþmalar geleneksel hale geldi, ama klasikleþtirmeyerekfarklýlýk yaratmak istiyoruz. Ortaokul seviyesindeki öðrencilerimizin eðitimdurumlarýný ve hangi dalda baþarý var, hangi dalda geride kalmýþlar bir ölçüolsun düþüncesi ile bu yarýþmalar düzenleniyor. Bu bilgi yarýþmalaröðrencilerimizin ufkunu açmakta ve okullarýmýzýn bilgi seviyelerini debelirleyerek eksikliklerini gidermelerine katký saðlamaktadýr. Yarýþmadadereceye giren öðrencilerimizi bir nebze olsa da eðitime teþvik etmek veonurlandýrmak amacýyla Odamýz tarafýndan çeþitli hediyeler daðýtýlacaktýr.Bizim oda olarak sorularýn hazýrlanmasýnda hiçbir müdahilimiz bulunmamaktadýr,sadece ev sahipliði yapýyor ve öðrencilerimize verilecek hediyelere sponsoroluyoruz. Birinci olan okula plaket ve öðrencilerine tam altýn, ikinci olanokula plaket ve öðrencilerine yarým altýn, üçüncü olan okula plaket veöðrencilerine çeyrek altýn verilecektir. Bu çalýþmalarda sürekli iþbirliðiiçerisinde olduðumuz Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü?ne ve deðerlihocalarýmýza teþekkür eder, kura çekiminin tüm okullara hayýrlý olmasýnýdilerim.? þeklinde konuþtu. Törene Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Mehmet Demir, NTOYönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu ÜyesiMahmut Polat, NTO Meclis Üyesi Hasan Kaya ve çok sayýda Nizip?te bulunanOrtaokul müdürleri de katýldý. https://www.youtube.com/embed/GADNfGrZss4