TOBB Kadýn ve Genç Giriþimciler Kurulu Seçimleri NTO da Yapýldý
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB)?nin öncülüðünde, Oda ve Borsalarýn bünyesinde yapýlandýrýlan ve 81 ilde faaliyetlerini sürdüren TOBB Ýl Kadýn ve Genç Giriþimciler Kurullarý Nizip Ticaret Odasý?nda sandýða gitti. Saat 10.00?da baþlayan seçimde TOBB Ýl Kadýn Giriþimciler gurubunda iki aday, TOBB Ýl Genç Giriþimciler kurulunda ise beþ aday yarýþtý. Saat 16.00 tamamlanan Nizip Ticaret Odasý ve Nizip Ticaret Borsasý?na baðlý kurul üyelerinin yer aldýðý seçimlerde daha önceden müracaatýný yapan adaylar aldýklarý oy sýralamasýna göre asil ve yedek üyeler olarak seçildiler.Yapýlan seçimler sonucu TOBB Genç Giriþimciler Ýcra Komitesi Asil üyeliklerine yirmi yedi oyla Nihat Kadir Özyurt, yirmi oyla Ömer Kýlýnç ve on altý oyla Ahmet Deniz Altýnbaþ seçildi.TOBB Kadýn Giriþimciler Ýcra Komitesi Asil Üyeliðine ise sekiz oyla Emine Mazýcýoðlu seçildi.Yapýlan seçimlere Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat ve Nizip Ticaret Borsasý Genel Sekreteri Eray Ölçal ve çok sayýda seçmen de katýldý.