Yilin ilk oda ve borsa bölge toplantisi gso da düzenlendi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB)?nin baþlatmýþ olduðu ?81 Ýle 81 Akademik Danýþman? projesi kapsamýnda Gaziantep ili Oda ve Borsa yetkilileri Gaziantep Sanayi Odasý?nda bir araya geldi.Gaziantep Ýli Akademik Danýþmaný Doç. Dr. Necip Fazýl Yýlmaz toplantýda yaptýðý konuþmada oda ve borsalar arasýndaki iþ birliðinin önemine dikkat çekerek, ortak proje ve faaliyetleri arttýrmak için çaba göstereceklerini belirtti.Gaziantep Sanayi Odasý (GSO) Genel Sekreteri Kürþat Göncü, Sanayi Odasý olarak eðitim faaliyetlerinde ve bölgesel projelerde oda ve borsalarýmýza her türlü desteði vermeye hazýr olduklarýný belirtti. Özellikle oda ve borsa üyesi firmalarýn çalýþanlarýna yönelik gerçekleþtirilecek olan meslek edindirme ve mesleki geliþim kurslarýnýn Gaziantep Sanayi Odasý (GSO) ve Gaziantep Ticaret Odasý (GTO) ev sahipliðinde ortak eðitim faaliyeti çerçevesinde gerçekleþtirilmesi konusunda görüþ birliðine varýldý. Toplantýya Gaziantep Ýli Akademik Danýþmaný Necip Fazýl Yýlmaz, Gaziantep Sanayi Odasý Genel Sekreteri Kürþat Göncü, GSO Proje Planlama ve Eðitim Dairesi Müdürü Ýbrahim Çalý, Gaziantep Ticaret Borsasý Genel Sekreteri Özgür Bayram, Gaziantep Ticaret Genel Sekreteri Hasan Baran Uçaner, Nizip Ticaret Borsasý Genel Sekreteri Mehmet Eray Ölçal, Ýslahiye Ticaret Odasý Genel Sekreteri Haþim Erdoðan,Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu katýldý.