Ihsan aðcan aday adayliðini açikladi
Bolu Belediye Baþkan yardýmcýlýðýndan istifade eden ÝhsanAðcan, memleketi Nizip ilçesine Belediye Baþkaný olmak için AK Parti?den adayadayý olduðunu açýkladý Düzenlemiþ olduðu basýn açýklamasýyla aday adayý olduðunuduyuran Aðcan þunlarý söyledi. ??Çok önemli bir seçimin arifesindeyiz 31 Mart 2019seçimleri ülkemiz için oldukça önemli ve kritik bir seçimdir bu seçimlerdepartimiz ve milletimizin teveccühlerini daha çok kazanarak ve gücüne güçkatarak yoluna devam edecektir. Bizlerde huzur ve kardeþlik içerisinde birseçim geçirmeyi temenni ediyoruz yýllardýr belediyecilik yapmýþ vebelediyecilikte üst düzeyde görev almýþ ve onlarca projeyi hayata geçirmiþ olanbir kardeþiniz olarak büyüdüðüm ve doðduðum topraklara vefa borcumu ödemek içinbugün buradayým ve AK Parti?den aday adayýyým dedi. Aðcan, deneyim vebaþarýlarýmý kendi memleketimde kullanmak istiyorum inanýyorum kiþi borcunuödemek için çabalarsa Allah ona yollarý açacaktýr ben Nizip için ter dökenNizip için çalýþan bir belediye baþkaný olmak istiyorum diyerek kendisinedestek veren herkese teþekkür etti.??