Intihardan kurtarip iþveren belediye baþkanina böyle teþekkür ediyor
Nizip ilçesinde, iþ bulamadýðý ve ailevi sorunlarý olduðuiçin defalarca intihar teþebbüsünde bulunan Veli Genç, kendisini iþe alarakhayatýný kurtardýðýna inandýðý belediye baþkanýna yýllardýr üzerinde fotoðrafýbasýlý olan tiþörtüyle temizlik yaparak teþekkür ediyor. Nizip'te oturan ve inþaatlarda amelelik yapan 3 çocuk babasýVeli Genç (53), 2008 yýlýnda alkol baðýmlýsý olmasý, iþ bulamamasý nedeniyleailevi sorunlar yaþamaya baþladý. Bu süreçte defalarca ilçe merkezindekielektrik direklerine çýkarak intihar teþebbüsünde bulunan Genç, güvenlikgüçlerince ikna edildi. Ancak, iþ bulamadýðý için intihar teþebbüsünü birçokkez tekrarlayan Genç, 2008 yýlýnda Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðantarafýndan iþe alýndý. Belediyede temizlik görevlisi olarak çalýþmaya baþlayanGenç, zaman içerisinde ailevi sorunlarýný aþtý ve alkolü býraktý. Veli Genç, son dönemlerde intiharýn eþiðindeyken hayatýnýndeðiþmesini saðladýðýna inandýðý Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'ýnfotoðrafý bulunan tiþörtüyle temizlik yapmaya baþladý. Görev yaptýðý caddeleriüzerinde belediye baþkanýnýn fotoðrafý bulunan tiþört ile temizleyen vegörenleri þaþýrtan Veli Genç, belediye baþkaný Akdoðan'a sevgisini bu þekildegösterdiðini ve bir anlamda teþekkür ettiðini söyledi.Bu durumun kimi çevrelerce yadýrgandýðýný ve eleþtirildiðiniancak kendisinin çok mutlu olduðunu ifade eden Veli Genç, þöyle dedi: "Ben belediyede iþe girmeden önce maddi sýkýntýlaryaþýyordum, ailemle aram kötüydü ve her gün alkol alýyordum. Sonunda benim içinkurtuluþun ölüm olacaðýna inandým ve birçok kez elektrik direðine çýkarakintihara teþebbüs ettim. 2008 yýlýnda Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðanelimden tuttu beni ölümden, ailemi de daðýlmaktan kurtardý, iþe aldý. Bugünçocuklarýmýn karný doyuyor, ben alkolden kurtuldum ve hayatým yenidenþekillendi. Hayatýmdaki bu deðiþimi önce Allah?a sonra da belediye baþkanýmýzaborçluyum. Bu nedenle ben de baþkanýmýzýn fotoðrafýný tiþörte bastýrarakgururla giyiyorum ve giymeye de devam edeceðim."https://www.youtube.com/embed/28njAqPke7A