Baþkan ibrahim sari 2018-2019 eðitim ve öðretim yilini kutladi
Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, 2018-2019 Eðitim ve Öðretim yýlýnýn baþlamasý dolayýsýyla bir mesaj yayýnladý. Baþkan Ýbrahim Sarý mesajýnda; "Milyonlarca öðrencimiz yeni bir Eðitim-Öðretim yýlýna baþlýyor. Ýyi yetiþmiþ, ülkesini ve dünyayý tanýyan donanýmlý nesiller, hem kendilerinin geleceði hem de ülkemizin ve dünyamýzýn geleceði açýsýndan son derece önemlidir. Ýyi yetiþmiþ bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkýnmýþ bir Türkiye?nin yolu da eðitimden geçmektedir. Bu nedenle çocuklarýmýzýn baþarýlý bir þekilde eðitimini gerçekleþtirmek için hep beraber gayret edeceðiz. Yarýnlarýmýzýn teminatý olan biricik evlatlarýmýzý milli ve manevi deðerlere baðlý, vatanýný ve milletini seven, iyi bir insan ve iyi bir vatandaþ olarak yetiþtirmek hepimizin en büyük isteði ve hedefidir. Bu duygu ve düþüncelerle 2018-2019 Eðitim-Öðretim yýlýnýn sevgili öðrencilerimize, velilerimize, öðretmenlerimize, eðitim yöneticilerimize ve tüm eðitim çalýþanlarýna hayýrlý olmasýný diliyor, saðlýklý ve baþarýlý bir yýl olmasýný temenni ediyorum.?dedi.