Baþkan ibrahim sari dan kurban bayrami mesaji
Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim SarýKurban Bayramýný yayýnladýðý mesaj ile kutladý.Kurban Bayramý?nýn barýþa kardeþliðe ve güzel yarýnlara umutolmasýný diliyorum diyen Baþkan Ýbrahim SARI ; ?Birleþtirici vebütünleþtirici özelliði bulunan bayramlar toplumsal hayatýmýzda önemli bir yeresahiptir. Toplumsal bilincin geliþmesine, ulusal deðerlerin güçlenmesine,birlikteliðin, kardeþliðin ve sevginin yaþanarak ve paylaþýlarak yerleþmesinearacýlýk etmesi, bayramlarý tüm toplumlar için özel kýlmaktadýr. Bayramlarinsanlar arasýndaki karþýlýklý sevgi ve saygýnýn perçinlendiði, insanlarýnbirbirleriyle olan dargýnlýklarýný unuttuklarý, barýþtýklarý, kardeþçekucaklaþtýðý, milli ve dini duygularýn, inançlarýn, örf ve adetlerin uygulanýpsergilendiði, bir toplumda millet olma þuurunun þekillendiði, kuvvetlendiðigünlerdir. Dayanýþma, yardýmlaþma ve paylaþma duygularýnýn pekiþtiði dinibayramlarýmýzdan biri olan Kurban Bayramý?nýn sevgiye, barýþa, kardeþliðe,hoþgörüye ve güzel yarýnlara umut olmasýný diliyor, bu zorlu dönemde Ülkemizinbirlik ve beraberliðini bozmaya çalýþan kötü niyetli uluslararasý dýþ güçlerefýrsat vermeden tüm milletçe refah içerisinde nice bayramlara ulaþmamýzýtemenni ediyorum.Hayýr, kapýlarýnýn sonuna kadar açýk, kaza ve belalarýnbertaraf olduðu Kurban Bayramý?nýn tüm insanlýða hayýrlar getirmesini temenniediyor, bu duygular içerisinde halkýmýzýn Kurban Bayramýný en içtendileklerimle kutluyor, saygýlarýmý sunuyorum? ifadelerini kullandý.