þahin oy pusulasi ni anlatti
Seçim çalýþmalarý kapsamýnda Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan,AK Parti Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan ve AK Parti Ýlçe yönetimiyle birlikte mahallegezilerine devam eden Milletvekili adayý Ali Þahin, 24 Haziran seçimlerindeki oypusulasý hakkýnda bilgi verdi ve oy kullanma iþlemine vurgu yaptý. Cumhurbaþkaný adaylarýnýn bulunduðu oy pusulasýnda hiç birparti ambleminin olmayacaðýný sadece Cumhurbaþkaný adaylarýnýn resimlerinin yeralacaðýný ifade eden Ali Þahin, þunlarý söyledi. ?Ben vatandaþlarýmýzdan evinde oy kullanacak yaþlýinsanlarýmýza yardýmcý olmalarýný ve konuyu en iyi þekilde kendilerineanlatmalarýný istiyorum. Ýkinci pusulada ise parlamento seçimlerinin yer aldýðýbir pusuladýr. Burada da ittifak içerisinde bulunan partiler tek çerçeve, diðerpartiler ise tek çerçeve, vatandaþlarýmýzýn burada yapacaðý þey Cumhur Ýttifakýiçerisinde bulunan AK Parti ambleminin altýndaki boþluða mührümüzü basarakoyumuzu kullanmýþ olacaðýz. Seçmenlerimizinmühürlerini çerçeve dýþýna taþýrmamalarýný diliyor, bu seçimin hayýrlý olmasýnýtemenni ediyorum? dedi. https://www.youtube.com/embed/5KkotRVmG-E