Ntb de kobigel kobi destek konulu toplanti
Nizip Ticaret Borsasý ve KOSGEB Gaziantep Müdürlüðüiþbirliði ile KOBÝGEL - KOBÝ Geliþim Destek Programý bilgilendirme toplantýsý düzenlendi. Nizip Ticaret Borsasý toplantý salonunda düzenlenen KOBÝGEL-KOBÝ Geliþim Destek Programý hakkýnda KOSGEB Gaziantep Müdürlüðü Uzmaný FatihYuvacý bilgi verdi. ?KOBÝGEL - KOBÝ Geliþim Destek Programýndan faydalanmaküzere Gaziantep?den bazý sektörleri belirledik. Desteðin üst limiti firmabaþýna 1 milyon TL olarak belirlenmiþtir. Destek kapsamýnda firmalarýmýz yeniistihdam yapabiliyor, yeni makine ve yazýlýmlar alabiliyor veya tanýtým veeðitim gibi hizmet destekleri de alabilmektedir. KOBÝGEL - KOBÝ Geliþim DestekProgramý kapsamýnda sanayideki yapýsal dönüþümün dinamiði olan KOBÝ?lerindesteklenmesinde ulusal sanayi stratejileri ve bölge - sektör özelindefarklýlaþan KOBÝ ihtiyaçlarý dikkate alýnmaktadýr. Ayrýca bu program ile Ülkemizinulusal ve uluslararasý hedefleri doðrultusunda, küçük ve orta ölçekliiþletmelerin, ekonomideki paylarýnýn ve etkinliklerinin arttýrýlmasý,KOBÝ?lerin rekabet güçlerinin ve saðladýklarý katma deðerin yükseltilmesi içinfirmalarýmýzýn hazýrlayacaklarý projeler desteklenecektir. Toplantýya katýlantüm firmalarýmýza teþekkürlerimi sunarým.? þeklinde konuþtu. Açýlýþ konuþmasýnýn ardýndan KOSGEB Gaziantep MüdürlüðüUzmaný Fatih Yuvacý KOBÝGEL-KOBÝ Geliþim Destek Programý ve genel desteklerhakkýnda katýlýmcýlara geniþ bir sunum yaptý. Sorularýn cevaplanmasý ile son bulan toplantýya NizipTicaret Borsasý Yönetim, Meclis Kurulu Üyeleri ve Nizip Ticaret Borsasý Üyelerikatýldý. https://www.youtube.com/embed/HqOTKZnCdus