Tekel ilkokulu nda futbol turnuvasi yürekleri hoplatti
Nizip Tekel Ýlkokulu?Saðlýklý Nesiller Ýçin bir Adýmda Sen At? Projesi kapsamýnda düzenlenen?Sýnýflar Arasý Futbol Turnuvasý? finali yürekleri hoplattý.Nizip?te Tekel Ýlkokulu?ndayaklaþýk Ýki haftadýr devam etmekte olan ?Sýnýflar Arasý Futbol Turnuvasý?ndafinal heyecaný yaþandý. 4-C sýnýfý ile 4-E sýnýfýnýnkarþý karþýya geldiði final müsabakasýnda sporcu öðrencileri sýnýf arkadaþlarý,öðretmenleri, Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Cem Kayar ve ÝlçeMilli Eðitim Þube Müdürü Sayýn Mehmet Demir de yalnýz býrakmadý. Bir bayram yeri gibi süslenen,bayraklarla donatýlan sahada heyecanla süren karþýlaþma 1-1 eþitliklenoktalanýrken, uzatmalarda atýlan golle, sevinen taraf 4-E sýnýfý oldu. Sondüdüðün çalmasýyla birlikte 4-E sýnýfý öðrencileri mutluluktan havalara uçarken,4-C sýnýfý öðrencileri ise gözyaþlarýna boðuldular.Turnuvanýn birinci, ikinci veüçüncülerine madalyalarý ve kupalarý düzenlenen bir törenle verilirken, turnuvasonrasý çalýnan hareketli müziklerle tüm öðrenciler oyunlar oynadý, halaylarçekti.Final maçý sonrasý bir konuþmayapan Okul müdürü Mehmet Gören, bu gibi sosyal faaliyetlerin öðrencilerin okulaolan sevgisinin ve baðlýlýðýnýn en önemli unsuru olduðunun altýný çizdi. Okul Müdürü Mehmet Gören; ?Bu türetkinliklerimiz hýz kesmeden devam edecek, burada emeði geçen tümöðretmenlerimizi ve öðrencilerimizi caný yürekten kutluyorum? dedi. https://www.youtube.com/embed/1vDO3IC6o3o