Cezaevi yilsonunda yeni yerine taþiniyor
Konuyla ilgili konuþan Büyükþehir Belediye Baþkan vekiliLatif Karadað, þehir içerisinde kalan ve çok uzun yýllar kullanýlan cezaevinintaþýnmasý ile ilgili baþlatýlan çalýþmalarýn hýzlý bir þekilde sürdüðünü veçalýþma sonrasýnda cezaevinin yeni yeri olan Organize Sanayi Bölgesi yanýnataþýnacaðýný söyledi. Eðitim kampusu ortasýnda kalan bir cezaevinin kaldýrýlmasýilçe ve bölge sakinleri adýna çok memnun edici bir durum olduðuna dikkat çekenKaradað sözlerine þöyle devam etti. Yapýlan giriþimler sonrasýna Karkamýþ yolu Organize Sanayibölgesi yanýnda bulunan alana cezaevi inþaatý baþlatýldý ve þuanda çalýþmalarsüratle ilerlemektedir bu yýlsonunda hizmete girmesi planlanan cezaevinin eskiyerinede bir spor alaný yapmayý planlýyoruz bunun sonunda hem ilçe genelineyeni bir spor salonu kazandýrmýþ olacaðýz hem de bölgeyi eðitim kampusu halinegetirmiþ olacaðýz ben bu çalýþmanýn hayat geçmesinde bizlere destek olan AdaletBakaný Abdulahmit Gül, baþta olmak üzere bizlere destek olan BelediyeBaþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan, eski Milletvekilimiz Mehmet Sarý ve emeði geçenherkese teþekkür ediyorum dedi. https://www.youtube.com/embed/xd52wVZ5niU