Abdullah eðitimini evde alacak
Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin ve Belediye Baþkaný Hacý FevziAkdoðan?ýn evinde ziyaret ettiði bedensel engelli Abdullah Çevik, verilentalimatlar sonrasýnda hem Ankara?da tedavi görmeye hem de evinde eðitim almayabaþladý. Verilen talimatlar sonrasýnda harekete geçen Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü Sýnýfta olmasý gereken tümaraç gereçleri Abdullah Çelik?in Karþýyaka Mahallesi?ndeki evine taþýdý. Baþlayan eðitim çalýþmalarýnýyerinde görmek isteyen Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Abdulkadir SayýnRehberlik Araþtýrma Merkezi Müdürü Yusuf Çetinkaya ve Nizip Engelliler DerneðiBaþkaný Abdurezzak Pamuk ile birlikte beþinci sýnýf öðrencisi Çelik?in eviniziyaret ederek her zaman yanýnda olacaklarýný belirtti. Sýnýf öðretmeni Sibel Ceryantarafýndan verilen dersi bir süre izleyen Milli Eðitim Müdürü Gündeþ, ÝlçeKaymakamý Kemal Þahin ve Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan?ýn Abdullah?ýntedavisi için kendisine yardýmcý olduðunu ifade ederek konuþmalarýna þöyle devametti. Abdullah?ýn eðitimi bizleriçin çok önemli bu nedenle eðitimi daha rahat almasý ve saðlýðýna kavuþmasýiçin Abdullah geçtiðimiz günlerde Ankara?ya giderek tedavi görmüþ ve istenilentahlilleri vermiþtir isteðimiz en kýsa sürede Abdullah?ýn saðlýðýnakavuþmasýdýr tabi bu arada Abdullah?ýnda eðitimin geri kalmamasý gerektiðini debildiðimiz için kendisinin okuldaymýþ gibi eðitim almasýný saðlamýþ bulunuyoruzdedi. https://www.youtube.com/embed/s3eakZ_utcg