öðrencilerin karne sevinci
2017-2018 Eðitim - Öðretim Yýlý ilk yarýyýlýnýn sonaermesiyle birlikte ilçe genelinde 50 bin 300 öðrenci ve 2 bin 630öðretmen 15 gün sürecek yarýyýl tatiline baþladý. Bugün okullarýna ve eðitin gördükleri sýnýflara gidenöðrenciler, birbiriyle sohbet ederek öðretmenleri ve arkadaþlarý ilevedalaþtýlar. Karnelerini öðretmenlerinden alan ve sevinçleri gözlerindenokunan öðrenciler, yaz tatilini ayný zamanda kitap okuyarak geçireceklerinisöylediler. Konuyla ilgili konuþan Ýlçe Milli Eðitim Müdürü CengizGündeþ ise, 2017-2018 eðitim-öðretim yýlýnýn verimli bir eðitim öðretim yýlýolduðunu ifade etti. Cengiz Gündeþ konuþmasýnda; ?Nizip ilçe genelinde bugünitibariyle 137 okulda, 50 bin 300 öðrenci ve 2 bin 630 öðretmenimiz yarýyýltatiline girdi. Ben bu konuda karnelerinde zayýf notu bulunan öðrencivelilerimizin konuyla ilgili hassasiyet göstermelerini ve çocuklarýna yardýmcýolmalarýný diliyorum diyerek yarý yýl tatilinin tüm eðitim camiasýna hayýrlýolmasýný diliyorum? dedi.https://www.youtube.com/embed/e7F9Zi7UZjU