þahin ve akdoðan dan halk eðitim merkezi ne ziyaret
Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin ve Belediye Baþkaný Hacý FevziAkdoðan, ??Yýlda 600 civarýnda kurs açarak 12 bin kursiyere eðitim veren??Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi?ni ziyaret etti. Halk eðitim merkezindeki kurs alanlarýný gezen Þahin veAkdoðan, burada kurs ile ilgili bilgi alarak kursiyerlerle sohbet ettiler.Sohbet sýrasýnda hem verilen hizmetleri hem de bir sorunlarýn olup olmadýðýnýsoran Þahin ve Akdoðan kursiyerlerden gelen talepleri dinlediler. Kursiyerlerle sohbet sýrasýnda konuþan Belediye Baþkaný HacýFevzi Akdoðan, Halk Eðitim Merkezi?nin önceki ve þimdiki halini karþý karþýyagetirerek þu sözlere yer verdi. Daha önce burada verilen hizmetler aþevi binasýnda dar biralanda ve çok zor þartlar altýnda verilirdi ama þimdi modern binada ve alanýndauzman öðretmenlerle kursiyerlere en iyi þekilde hizmet veriliyor. Daha önceleriyýlda sadece 1 kursiyere hizmet veren Halk Eðitim Merkezi þuan itibariyle yýlda9 ila 12 bin kursiyere hizmet veriyor her alanda dünya þampiyonluðu olmak üzerebirçok dereceler elde ediyor vatandaþýmýz burada en iyi þekilde istifade ediyoretmeleri içinde elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz dedi. Yapýlan ziyarete Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ veHalk Eðitim Merkezi Müdürü Cem Kayar eþlik etti. https://www.youtube.com/embed/NCZu4hqOhAA