Nto gürcistan heyeti ajara ticaret ve sanayi odasi nda
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Gürcistan heyeti resmi ziyaretlerikapsamýnda Ajara Ticaret ve Sanayi Odasý?ný ziyaret etti.Aralarýnda Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu BaþkanýMehmet Özyurt, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýdýk Durmaz, Gaziantep Baro BaþkanýÝskender Kahraman, NTO Meclis Üyeleri Hüseyin Yaprak, Mehmet Yiðit, MustafaPolat, Coþkun Güzel, Necip Öztürk ve NTO Üyelerinin de bulunduðu heyet AjaraTicaret ve Sanayi Odasý?ný ziyaret etti.Ajara Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný TamazShavadze ve Gürcistan Ekonomi Bakan Yardýmcýsý Konstantine Megrelishvilitarafýndan karþýlanan heyet Ajara Ticaret ve Sanayi Odasý toplantý salonundaikili iþ görüþmeleri gerçekleþtirdi.Toplantýnýn açýlýþ konuþmasýný yapan Ajara Ticaret ve SanayiOdasý Yönetim Kurulu Baþkaný Tamaz Shavadze ?Gaziantep?i daha önce ziyaretetmiþtim inþallah bu toplantý vesilesi ile siz deðerli iþadamlarýmýz ile dahayakýn iliþkilerimiz olacaktýr.? dedi.Gürcistan Ekonomi Bakan Yardýmcýsý Konstantine Megrelishviliise konuþmasýnda öncelikle ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade ederek NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt?a ve heyetine teþekkür etti.Yapýlan görüþmeler sonrasýnda Nizip Ticaret Odasý YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt tarafýndan Gürcistan Ekonomi Bakan YardýmcýsýKonstantine Megrelishvili, Ajara Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu BaþkanýTamaz Shavadze?ye ziyaret anýsýna plaket, Nizip Zeytinyaðý ve Nizip Sabunu?nuncoðrafi iþaretini hediye etti.https://www.youtube.com/embed/RPETbCzq4y4